Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
2017-06-28
Logó, kiadvány és roll up tervezés – a „TEXAPP” nemzetközi projekt számára
 | részletek
Az európai textilipar szakképzésének fejlesztését célzó stratégiai kezdeményezés számára terveztünk 2017 tavaszán logót (TEXAPP), kiadványt valamint roll up-ot. A nyomdai előkészítésig bezárólag...
»» minden bejegyzés

A webáruház logó

A világhálón létrejött webshopok nagyobb része céges, üzleti logó nélkül került ki a közönség elé. A megrendelőink igénye alapján azt tapasztaljuk, hogy szeretnének egy webshop redesign-t és a meglévő webes áruházuk számára webáruház logót is terveztetni.

A Civertan Grafikai Stúdió grafikusai is úgy gondolják, hogy egy újszerű, modern vizuális megjelenés, egyedi arculat, kiemelt fontosságú abban a webáruház dömpingben, ami a vásárlók rendelkezésére áll.

Természetesen ez a honlap grafikai elem, webáruház logó nem úgy készül, mint egy friss cég arculat, hanem szem előtt kell tartania a meglévő, az internetes piacra már bevezetett weblap grafikáját, elemeit.

Ezt klasszikusan áttervezésnek, modernizálásnak hívnánk, melynek a célja, hogy a megszokott kinézettel harmonizáljon az új, üzleti embléma.

Logó.lap.hu | Internet.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.