Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-25
Dinnye címke grafikai tervezése
 | részletek
Egyre több vállalkozó, illetve termelő igyekszik termékét és terményét reklám grafikai címkével ellátni. A külföldi jellemzően görög dinnyék már évek óta felcímkézve kerülnek az elárusítóhelyekre...
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
»» minden bejegyzés

Sikeres vállalkozásnak is kell logó

Vannak olyan vállalkozások, melyek már grafikai arculat nélkül sikeressé váltak, sokszor hiánypótló, ötletes, különleges termékükkel meglelték a piacukat, és sikeres üzleti vállalkozássá váltak.

Mint grafikai stúdió azt gondoljuk, soha nem késő újragondolni egy cég megjelenését, megtervezni grafikai arculatát, mivel ez csak segít a termék eladásában, és a vevők elérésében és megtartásában.

Nem szerencsés, de a grafikai arculat működhet visszafelé is, már használatba vett és bevezetett termék csomagolás, árucímke, designhoz tudjuk szabni, alakítani a cég arculatát, a weboldal grafikai tervét.

Ha bevezetett, évek óta működő vállalkozásának szeretne arculatot terveztetni, profi gyakorlott szakemberekkel, akkor kérje a Civertan Grafikai Stúdió elérhetőségein személyre szabott árajánlatunkat.

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.