Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Sikeres vállalkozásnak is kell logó

Vannak olyan vállalkozások, melyek már grafikai arculat nélkül sikeressé váltak, sokszor hiánypótló, ötletes, különleges termékükkel meglelték a piacukat, és sikeres üzleti vállalkozássá váltak.

Mint grafikai stúdió azt gondoljuk, soha nem késő újragondolni egy cég megjelenését, megtervezni grafikai arculatát, mivel ez csak segít a termék eladásában, és a vevők elérésében és megtartásában.

Nem szerencsés, de a grafikai arculat működhet visszafelé is, már használatba vett és bevezetett termék csomagolás, árucímke, designhoz tudjuk szabni, alakítani a cég arculatát, a weboldal grafikai tervét.

Ha bevezetett, évek óta működő vállalkozásának szeretne arculatot terveztetni, profi gyakorlott szakemberekkel, akkor kérje a Civertan Grafikai Stúdió elérhetőségein személyre szabott árajánlatunkat.

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.