Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Sikeres vállalkozásnak is kell logó

Vannak olyan vállalkozások, melyek már grafikai arculat nélkül sikeressé váltak, sokszor hiánypótló, ötletes, különleges termékükkel meglelték a piacukat, és sikeres üzleti vállalkozássá váltak.

Mint grafikai stúdió azt gondoljuk, soha nem késő újragondolni egy cég megjelenését, megtervezni grafikai arculatát, mivel ez csak segít a termék eladásában, és a vevők elérésében és megtartásában.

Nem szerencsés, de a grafikai arculat működhet visszafelé is, már használatba vett és bevezetett termék csomagolás, árucímke, designhoz tudjuk szabni, alakítani a cég arculatát, a weboldal grafikai tervét.

Ha bevezetett, évek óta működő vállalkozásának szeretne arculatot terveztetni, profi gyakorlott szakemberekkel, akkor kérje a Civertan Grafikai Stúdió elérhetőségein személyre szabott árajánlatunkat.

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.