Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés


Online étlap, webdesign

Online étlap illusztráció

Az segített hozzá, hogy ezt a webes illusztráció bejegyzést megírjam, hogy egy kedves barátom meghívott a héten egy gasztronómiai kirándulásra, azaz egy étterembe munkavacsorára.

Kíváncsiságból megnéztem az étterem honlapját, és kedvemre való étlapot találtam nemcsak a tartalma miatt, hanem a gusztusos illusztrációk miatt is. Éttermek, vendéglátósok nagy gondot fordítanak nyomatott étlapjuk kinézetére és sajnos sokszor elfeledkeznek, hogy fontos lenne az egyre bővülő internet felhasználói kör számára is illusztrált étvágygerjesztő étlapokat felvinni a weboldalukra.

Sokan azzal védekeznek, hogy mindig újabb fotókat kell készíteni, ha fényképes illusztrációkkal jelennek meg, de véleményem szerint elegendő szabad kézi illusztráció is, amely egy jó étlap mellé az a kellő pluszt adja, amitől meghozom azt a döntést, hogy ebbe az étterembe szeretnék elmenni vacsorázni.

A Civertan grafikusai mivel szeretik a jó kajákat, a kellemes hangulatot, a meghitt gasztronómiai kalandokat, ezért különös affinitással állnak neki egy étlap illusztrációs feladat elvégzéséhez. Tekintse meg referenciáinkat a portfólió menüpont alatt, és kérjen személyre szóló árajánlatot kreatív munkára.

Étlap.lap.hu | Marketing.lap.hu | Internet.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.