Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Jól jönne egy logó

Elképzelhető, hogy Ön most pont egy szusszanásnyi időt kapott a megrendelői emailek áradata között, és azon gondolkozik, hogyan lehetne egyedivé tenni szolgáltatását.

Első lépés, hogy Ön eldönti, hogy szeretne egy új grafikai arculatot.
Valóban komolyan gondolja, hogy egy újabb grafikai arculattal szeretne megjelenni a piacon?

Természetesen ha eddig még nem volt arculata, akkor a megjelenés megváltoztatása újnak számít. Ha idáig eljutott, akkor már komoly lépést tett a szolgáltatásának egyedivé válása érdekében.
Ha árajánlat kérés ügyben megkeres minket, akkor már a grafikus és az Ön gondolatai között kialakult kommunikáció során megfogalmazódik az a munkaindító grafikai váz, amely alapján tapasztalt szakembereink, grafikus kollégáink elkezdhetik a kreatív megjelenés megfogalmazását.

Ön szeretné látni több fordulóban terveinket?
Grafikai stúdiónk ajánlata, hogy a vázlatok átküldése után, természetesen Önnek több korrektúra fordulóra is van lehetősége, illetve több konzultációra szakembereinkkel, a végleges és elfogadott logó kialakításáig.
Az átadott, vektoros logót Ön minden méretben és felhasználási területen megkapja grafikai stúdiónktól.
Elégedettsége azért is fontos számunkra, mert bízunk abban, hogy eredményes munkánk után ajánlja grafikai szolgáltatásainkat - mint hatékony marketing eszközt - ismerőseinek.

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.