Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-25
Dinnye címke grafikai tervezése
 | részletek
Egyre több vállalkozó, illetve termelő igyekszik termékét és terményét reklám grafikai címkével ellátni. A külföldi jellemzően görög dinnyék már évek óta felcímkézve kerülnek az elárusítóhelyekre...
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
»» minden bejegyzés

Jól jönne egy logó

Elképzelhető, hogy Ön most pont egy szusszanásnyi időt kapott a megrendelői emailek áradata között, és azon gondolkozik, hogyan lehetne egyedivé tenni szolgáltatását.

Első lépés, hogy Ön eldönti, hogy szeretne egy új grafikai arculatot.
Valóban komolyan gondolja, hogy egy újabb grafikai arculattal szeretne megjelenni a piacon?

Természetesen ha eddig még nem volt arculata, akkor a megjelenés megváltoztatása újnak számít. Ha idáig eljutott, akkor már komoly lépést tett a szolgáltatásának egyedivé válása érdekében.
Ha árajánlat kérés ügyben megkeres minket, akkor már a grafikus és az Ön gondolatai között kialakult kommunikáció során megfogalmazódik az a munkaindító grafikai váz, amely alapján tapasztalt szakembereink, grafikus kollégáink elkezdhetik a kreatív megjelenés megfogalmazását.

Ön szeretné látni több fordulóban terveinket?
Grafikai stúdiónk ajánlata, hogy a vázlatok átküldése után, természetesen Önnek több korrektúra fordulóra is van lehetősége, illetve több konzultációra szakembereinkkel, a végleges és elfogadott logó kialakításáig.
Az átadott, vektoros logót Ön minden méretben és felhasználási területen megkapja grafikai stúdiónktól.
Elégedettsége azért is fontos számunkra, mert bízunk abban, hogy eredményes munkánk után ajánlja grafikai szolgáltatásainkat - mint hatékony marketing eszközt - ismerőseinek.

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.