Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Jól jönne egy logó

Elképzelhető, hogy Ön most pont egy szusszanásnyi időt kapott a megrendelői emailek áradata között, és azon gondolkozik, hogyan lehetne egyedivé tenni szolgáltatását.

Első lépés, hogy Ön eldönti, hogy szeretne egy új grafikai arculatot.
Valóban komolyan gondolja, hogy egy újabb grafikai arculattal szeretne megjelenni a piacon?

Természetesen ha eddig még nem volt arculata, akkor a megjelenés megváltoztatása újnak számít. Ha idáig eljutott, akkor már komoly lépést tett a szolgáltatásának egyedivé válása érdekében.
Ha árajánlat kérés ügyben megkeres minket, akkor már a grafikus és az Ön gondolatai között kialakult kommunikáció során megfogalmazódik az a munkaindító grafikai váz, amely alapján tapasztalt szakembereink, grafikus kollégáink elkezdhetik a kreatív megjelenés megfogalmazását.

Ön szeretné látni több fordulóban terveinket?
Grafikai stúdiónk ajánlata, hogy a vázlatok átküldése után, természetesen Önnek több korrektúra fordulóra is van lehetősége, illetve több konzultációra szakembereinkkel, a végleges és elfogadott logó kialakításáig.
Az átadott, vektoros logót Ön minden méretben és felhasználási területen megkapja grafikai stúdiónktól.
Elégedettsége azért is fontos számunkra, mert bízunk abban, hogy eredményes munkánk után ajánlja grafikai szolgáltatásainkat - mint hatékony marketing eszközt - ismerőseinek.

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.