Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Erdei iskola logója, erdészeti weboldal

Abban az esetben, hogyha a megrendelő személyes találkozót igényel, természetesen azt is meg tudjuk oldani, hiszen, az online és telefonos egyeztetéseket a válságos idő miatt vezettük be költségmegtakarítási célzattal.

A Mócz erdészet kifejezett kívánsága volt, hogy látogassunk el Somogyszobra, és ott a helyszínen ismerjük meg az erdészet tevékenységét, céljait, munkatársait. Engedjenek meg egy magán megjegyzést: a 2012-es nyár egyik legszebb napját ebben a gyönyörű Somogyi dombság övezte környezetben töltöttük.

Fantasztikus környezet, lelkes, barátságos emberek, finom édesség, finom ebéd, különleges pálinka. Remélem személyes indíttatású beszámolóm hatására sokan látogatnak el Somogyszobra.

erdei iskola

Ezen szavak után, gondolom érthető a logó hangulata is; ami vidám, mesefilm érzetű és emblémaszerű. Úgy gondoljuk, hogy ez a logó akár jelvényként is jól használható. Az erdészet számára készítettük el az egyedi grafikájú honlapot, ami szerintük is pont olyanra sikerült, mint amilyen élményekkel gazdagodva tértünk vissza Somogyszobról.

Köszönjük a lehetőséget, minden nagyon finom volt!

Amennyiben erdei iskola szeretne hasonlóan mesés, profi logót, emblémát, vagy magán erdészet szeretne egyedi honlapot, tekintse ezt a munkát referenciának, és ennek alapján kérjen tőlünk árajánlatot!

erdei iskola
www.moczerdeszet.hu

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntjük a Mocz és Társa Magánerdészet Kft. honlapján!

Köszönjük, hogy érdeklődik vállalkozásunk iránt, és reméljük, megtalálja az Önnek tetsző árnyalatot cégünk tevékenységi körének színes palettáján. Kérjük, hogy az információgyűjtés után élőben is tekintse meg a bemutatott termékeket, szolgáltatásokat, személyesen is győződjön meg szakmai tapasztalatunkról, megbízhatóságunkról, valamint természet- és vendégszeretetünkről!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.