Címketervezés vadhúsból készült kolbászok és szalámik részére
Ha valaki azt gondolná, hogy egy kolbász címkéjének megtervezése rutinfeladat, ami idővel unalmassá válhat, annak azt kell, hogy feleljük: minden egyes megbízás egyedi, izgalmas kihívás.
Mert a végső grafikai arculat megtervezéséhez nagyon sok részletet kell megismernünk és figyelembe vennünk. A cég filozófiáját, a termék értékeit, egyediségét. Nagyon fontos például, hogy milyen alapanyagból készül. Ezek információk alapján készíti el a grafikus az első terveket, amelyekből azután a megrendelővel közösen együttműködve - folyamatosan konzultálva - születik meg a végső változat. Munkatársaink professzionális szakemberek, több tucat megvalósult grafikai tervezéssel.
A referenciáinkat a www.cimketervezes.hu oldalon láthatja.
Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
web: www.civertan.hu