Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Komplett címketervezés és gyártás

A Civertan Grafikai Stúdió szakemberei nagy gyakorlattal és komoly tapasztalatokkal vállalja új üveg címkék tartalmi és formai kivitelezését.

Az új címkék elkészítésének különböző munkafázisait gyorsan és megbízhatóan vállaljuk, akár az átadott anyagok vagy saját grafikák és fényképes elemek alapján.

Tudunk az előzetes egyeztetetés alapján háttereket, kereteket, feliratot illetve betűtípust javasolni. Természetese a grafikai motívumok elkészítését is vállaljuk.

A kreatív címkék kiválóan felhasználhatók a termékek egyedi marketingjében és a vevők felé irányuló kommunikációban.

Mielőtt megosztja velünk elképzeléseit, kérjük gondolja át a címke méretét, az alakját, illetve amennyiben több oldalas az oldal számát és konkrét felhasználási módját.

Nagy segítség, ha közösen modellezzük; hova érdemes a termék üvegeken elhelyezni az egyedi címkéket.

Amennyiben Ön is szeretne címkét terveztetni velünk,
kérem írjon nekünk az alábbi elérhetőségeinken:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.