Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Feng Shui logo tervezés - lépésről lépésre

Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a keleti filozófiát megpróbáltuk egyesíteni, összegyúrni a nyugati világ III. évezredének üzleti elvárásaival. Gyakorlatilag lehetetlenbe vágtuk a fejszénket, de a bátrak az abszurddal is megpróbálkoznak.

Hogyan készült az első logo megrendelés?

- felmértük a cég tevékenységi körét (rendezvényszervezés)
- elkértük a dolgozók születési adatait, státuszát

Mivel egy viszonylag kis méretű, néhány alkalmazottat foglalkoztató közegről van szó, ezért könnyebb volt összehangolni az energiákat. A cég sok alvállalkozóval dolgozik együtt, de mivel függetlenek egymástól, így őket nem vettük számításba.

A két legfontosabb személy egy hölgy és egy úr, egyikük Fa, másikuk Tűz elemű. Ezt a két elemet erőteljesen hangsúlyozni kívántuk a logo tervezésének során, valamint a végeredményben is.

Kapcsolódó színek: zöld, erős piros; kiegyenlítő szín: narancs

Formák: kerekded alakzatok, felfelé ívelések, növekedés érzetének, hatásának elérése. Szárnyaló gondolatok, nyitottság egyben megtalálható a kész logoban:

logó

Logó.lap.hu:
Logók, emblémák, jelképek és arculatok.Ezek aminek alapján azonosítanak minket a világban, ez lehet céges logó vagy akár  monogram. Jelképeink, szimbólumok, arculati elemektől - arculati kézikönyvig. Egyedi letölthető logók és grafikus ábrázolások  linkgyűjteménye.

Arculatikézikönyv.lap.hu | Designkiadványok.lap.hu | Marketing.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.