Legfrissebb bejegyzések:
2018-02-21
Üzletek, vállalkozások beltéri tábláinak grafikai tervezése
 | részletek
Üzlethelyiségek beltéri információs tábláinak tervezését vállaljuk rövid határidővel a vállalkozás arculat tervei szerint. Nemcsak grafikai tervezést készítünk, hanem igény esetén a nyomdai...
2017-12-11
Szórólap tervezés tudományos egyesület számára
 | részletek
A Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesület (TMTE) logó és grafikai anyagainak a  megtervezése közben elkészítettük a Tudományos Egyesület arculatát is. A Hungarian Society of Textile Technology...
2017-12-07
Gyümölcslekvár logója és címkéje
 | részletek
2017 karácsonyára, az ünnepi vásárra terveztünk egy vörös áfonya lekvár címkét, a Pállfy Kft-nek. A finom vörös áfonya dzsemet mi is szeretjük, és azt gondoljuk, hogy a karácsonyi vásárban ezzel a...
»» minden bejegyzés

Feng Shui logo tervezés - lépésről lépésre

Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a keleti filozófiát megpróbáltuk egyesíteni, összegyúrni a nyugati világ III. évezredének üzleti elvárásaival. Gyakorlatilag lehetetlenbe vágtuk a fejszénket, de a bátrak az abszurddal is megpróbálkoznak.

Hogyan készült az első logo megrendelés?

- felmértük a cég tevékenységi körét (rendezvényszervezés)
- elkértük a dolgozók születési adatait, státuszát

Mivel egy viszonylag kis méretű, néhány alkalmazottat foglalkoztató közegről van szó, ezért könnyebb volt összehangolni az energiákat. A cég sok alvállalkozóval dolgozik együtt, de mivel függetlenek egymástól, így őket nem vettük számításba.

A két legfontosabb személy egy hölgy és egy úr, egyikük Fa, másikuk Tűz elemű. Ezt a két elemet erőteljesen hangsúlyozni kívántuk a logo tervezésének során, valamint a végeredményben is.

Kapcsolódó színek: zöld, erős piros; kiegyenlítő szín: narancs

Formák: kerekded alakzatok, felfelé ívelések, növekedés érzetének, hatásának elérése. Szárnyaló gondolatok, nyitottság egyben megtalálható a kész logoban:

logó

Logó.lap.hu:
Logók, emblémák, jelképek és arculatok.Ezek aminek alapján azonosítanak minket a világban, ez lehet céges logó vagy akár  monogram. Jelképeink, szimbólumok, arculati elemektől - arculati kézikönyvig. Egyedi letölthető logók és grafikus ábrázolások  linkgyűjteménye.

Arculatikézikönyv.lap.hu | Designkiadványok.lap.hu | Marketing.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.