Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Települések arculati eleme, logója - Látványtérkép

Azoknak, akik logótervezéssel, arculati elemek megtervezésével fordulnak bizalommal a Civertan Grafikai Stúdióhoz, mindig büszkén mutatjuk meg a látványtérképeinket. Ezek a kiadványok a térképkészítés –úgy is mondhatjuk a grafikai munka- "állatorvosi lovai" ugyanis nagyon sokféle megoldást egyesítenek, megvalósításuk sokféle szaktudást és igen összetett munkavégzést igényel.

A várostérképek például egészen részletes utcahálózattal és az épületek alapos megrajzolásával készülnek (ilyen például a Szombathely belvárosát - a Szent Márton emlékhelyekkel -, a Velencei-tó közvetlen környezetét vagy a Sopront bemutató térkép).

Más jellegű, de kevésbé sem egyszerű a tematikus, egy-egy népszerű épületkategóriát bemutató látványtérképeink (a magyarországi várakat, kolostorokat, nemzeti és történelmi emlékhelyeket, árpád-kori templomokat), amelyeknél először a légi felvételeket kell elkészítenünk, majd ennek alapján egyenként rajzolja meg a bemutatásra kerülő épületek igen alapos és látványos ábrázolását a grafikus. A grafikák a térkép egyik oldalán, egy Magyarország térkép köré kerülnek elhelyezésre, hátsó oldalukon pedig egy-egy légi fotó és rövid leírás ismerteti az adott épület történetét.

Amennyiben szeretné településének kiemelkedő látnivalót, utcahálózatát a legszebb formában bemutatni, akkor gondoljon a látványtérképre és forduljon hozzánk bizalommal.
A látványtérképek megvásárolhatóak a Civertan Grafikai Stúdióban, illetve a www.var-webaruhaz.hu webshopban.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.