Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Tanácsok logótervezés megrendeléséhez

Mivel a Civertan Grafikai Stúdió kreatív munkatársai, grafikusai minden egyes megrendelő számára egyedi, új, személyre szabott kreatív logót terveznek ezért részletes egyeztetést igényel minden egyes új grafikai feladat.

logó

Az egyeztetés során megtudakoljuk a megrendelő elképzelését, a célcsoport meghatározását, a színek körülírását és sok más egyedi kérdést tisztázunk. Mivel a logótervezés folyamata több korrektúra fordulóból áll, ezért a célzott tervezés megkívánja a kívánt logó megjelenésének főbb vonalait.

A grafikai tervezés számára fontos a szín, a grafikai forma, a jel igénye, és a kívánt felhasználás alkalmazások módjai. Nem mindegy, hogy a konkurencia milyen jelet használ ezért végzünk, különösen weboldalak esetében egy konkurencia elemzést is.
logó
Fontos a cég logó megjelenésében azokat az információkat szerepeltetni, amelyek a célközönség számára a beazonosíthatóság, és természetesen a könnyű megkülönböztethetőséget is képviseli.

Nézzék meg referenciáinkat és kérjék egyedi ajánlatainkat!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.