Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Szavazzon a Nemzeti Vidékstratégia logójára!

logoÖnálló internetes oldalon a Nemzeti Vidékstratégia. Itt található a minisztérium logópályázatára érkezett több mint ötven terv, melyekre május 29-e éjfélig lehet szavazni.

A Vidékfejlesztési Minisztérium társadalmi vitára bocsátotta az ország egészének jövőjét is meghatározó hosszú távú koncepcióját, a 10 évre szóló Nemzeti Vidékstratégiát. A tárca önálló honlapot indított a stratégiáról, amelyet a www.videkstrategia.hu és a www.videkstrategia.kormany.hu címeken lehet elérni. A weboldalon megtalálható a Nemzeti Vidékstratégia hosszabb és rövidített változata, a legfrissebb hírek az országjáró körút vitafórumairól és még sok más érdekes információ a koncepcióval kapcsolatban.

Az „Ötletláda” és a „Szóljon hozzá!” menüpontokra kattintva bárki elmondhatja javaslatait és véleményét a stratégiáról.

A minisztérium logópályázatot is hirdetett, amelyre több mint ötven tervet küldtek be az alkotók. A pályaművek a „Logótervező pályázat” menüpont alatt, valamint a külön az ebből az alkalomból létrehozott Facebook profilon („Logó Pályázat” néven) tekinthetőek meg. Ugyanitt május 29-e éjfélig szavazni is lehet a legjobban tetsző alkotásokról. A tárca a véleményeket is figyelembe véve hozza meg döntését a győztes pályaműről.

Rövid reklámfilm is készült a Nemzeti Vidékstratégiáról, melyet társadalmi célú hirdetésként május 20-tól sugároznak a közszolgálati televíziók és a Magyar Rádió. (A spot a „Társadalmi célú reklám” menüpont alatt található.)

A Vidékfejlesztési Minisztérium határozott törekvése, hogy a Nemzeti Vidékstratégiát a társadalom legszélesebb körével megismertesse. A tárca célja, hogy az ország jövőjét is meghatározó koncepcióról a szakmai és civilszervezetek, valamint a politikusok mellett minél több állampolgár mondja el a véleményét.

Forrás: Greenfo.hu

Logó.lap.hu | Nemzeti.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.