Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Szabadkézi grafika

Szabadkézi rajztudást igénylő grafikai feladatok a számítógép elterjedésével nem vesztették el létjogosultságukat. A két műfaj egymást akár kiegészítve elfér a piacon egymás mellett.

A szabadkézi illusztráció meglepő módon ceruzával vagy ecsettel papírra készül, és a skicceket, vázlatokat szintén papíron szoktuk a megrendelőnek bemutatni. Természetesen van arra lehetőség, hogy a szabadkézi grafikát szkennelve, digitális módon küldjük el ez ebben az esetben nem befolyásolja ennek a látványát.

Én különösen abban látom a lehetőséget a szabadkézi reklámgrafikában, hogy gyorsan és egyedi módon lehet weboldalakat, sőt akár portálok híreit magas színvonalon illusztrálni. Titokban kicsit visszasírom azt a kort, amikor az újságok híreit pl. egy bírósági tárgyalás esetén, egy grafikus rajzoló helyszíni munkája alapján jelentették meg. (a grafikus, mint ma a fotós elment a tárgyalásra, és lerajzolta a vádlottat, vagy a bírót)

A Civertan Grafikai Stúdió, grafikus munkatársai mind szabadkézzel, és mind számítógéppel vállalnak egyedi, kreatív feladatokat a reklámgrafika, és a weboldal illusztráció területén.

Megkeresése esetén gyors árajánlatot készítünk Önnek! | Email: civertan@civertan.hu


Marketing.lap.hu | Műterem.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.