Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Sikeres vállalkozásnak is kell logó

Vannak olyan vállalkozások, melyek már grafikai arculat nélkül sikeressé váltak, sokszor hiánypótló, ötletes, különleges termékükkel meglelték a piacukat, és sikeres üzleti vállalkozássá váltak.

Mint grafikai stúdió azt gondoljuk, soha nem késő újragondolni egy cég megjelenését, megtervezni grafikai arculatát, mivel ez csak segít a termék eladásában, és a vevők elérésében és megtartásában.

Nem szerencsés, de a grafikai arculat működhet visszafelé is, már használatba vett és bevezetett termék csomagolás, árucímke, designhoz tudjuk szabni, alakítani a cég arculatát, a weboldal grafikai tervét.

Ha bevezetett, évek óta működő vállalkozásának szeretne arculatot terveztetni, profi gyakorlott szakemberekkel, akkor kérje a Civertan Grafikai Stúdió elérhetőségein személyre szabott árajánlatunkat.

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.