Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Rendezvénylogó, fesztivál honlap

A szőlő virágzás ünnepére tervezett rendezvény számára készítettünk grafikai terveket: logót és weboldalt. Először azt kellett megtudnunk a megrendelőtől, hogy mit ért a szőlő násza alatt és hogy mi a célja, mi a célcsoportja a rendezvénynek. Kiderült, hogy a legszebb ünnepeink egyikét, az esküvőt mintázza ez a rendezvény: az édes és a száraz szőlő egybekelését egy esküvői szertartás keretei között.

logó

Ezért készült a szőlőre és a házasság ceremóniájára utaló grafikai elemekből olyan logó, ami egyedi módon jeleníti meg az eseményt illetve azt a szándékot, hogy a szőlőműveléssel kapcsolatos cégek találkozzanak a szőlővirágzás ünnepén.

Egy ilyen új típusú rendezvény bevezetése nem könnyű feladat, eltart akár évekig is, míg egy fesztivál ismertté válik. Ezért támogatjuk meg a grafikai munkánkat egy, a logóhoz hasonló webarculattal rendelkező honlappal. Bízunk benne és reméljük, hogy többször is megrendezik a szőlő nászát és az is elképzelhető, hogy hol a vörösbor lesz a vőlegény, hol az édes fehérbor lesz a mennyasszony.

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok
www.szolonasza.hu

Szőlő násza lakodalom

A szőlővirágzás ünnepe, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok!

Idén hagyományőrző kezdeményezésként Tarcalon ünnepeljük először a szőlő virágzását, várjuk azt a pillanatot, amikor a bibe és porzó egymásra talál, azaz megköttetetik a nász!

A célunk, hogy amíg a méhek dolgoznak mi egy fergeteges bulival ünnepeljük a frigyet, és egész nap a borvidék hangulatában mulatozzunk.

A látogatók közelről megtekinthetik a szőlészeti és borászati gépeket, eszközöket, megismerkedhetnek a növényvédelmi anyagokkal. A szokásos lakodalmi hangulat mellett, a kirakodó vásárosok portékái között szemezgetünk, megkóstoljuk a helyi finomságokat, és gyönyörködünk a kézművesek bemutatóján.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.