Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés


Online étlap, webdesign

Online étlap illusztráció

Az segített hozzá, hogy ezt a webes illusztráció bejegyzést megírjam, hogy egy kedves barátom meghívott a héten egy gasztronómiai kirándulásra, azaz egy étterembe munkavacsorára.

Kíváncsiságból megnéztem az étterem honlapját, és kedvemre való étlapot találtam nemcsak a tartalma miatt, hanem a gusztusos illusztrációk miatt is. Éttermek, vendéglátósok nagy gondot fordítanak nyomatott étlapjuk kinézetére és sajnos sokszor elfeledkeznek, hogy fontos lenne az egyre bővülő internet felhasználói kör számára is illusztrált étvágygerjesztő étlapokat felvinni a weboldalukra.

Sokan azzal védekeznek, hogy mindig újabb fotókat kell készíteni, ha fényképes illusztrációkkal jelennek meg, de véleményem szerint elegendő szabad kézi illusztráció is, amely egy jó étlap mellé az a kellő pluszt adja, amitől meghozom azt a döntést, hogy ebbe az étterembe szeretnék elmenni vacsorázni.

A Civertan grafikusai mivel szeretik a jó kajákat, a kellemes hangulatot, a meghitt gasztronómiai kalandokat, ezért különös affinitással állnak neki egy étlap illusztrációs feladat elvégzéséhez. Tekintse meg referenciáinkat a portfólió menüpont alatt, és kérjen személyre szóló árajánlatot kreatív munkára.

Étlap.lap.hu | Marketing.lap.hu | Internet.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.