Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Nyomtatott hirdetések tervezése

2013 év elején több kutatás került napvilágra arról, hogy a mai napig kedveltebb a nyomtatott hirdetés a cégek számára, mint az internetes megjelenés.

Az offline és az online hirdetések grafikai tervezése két különböző irányú grafikai feladat, mivel a világhálón megjelenő hirdetések mobilabbak, változó képpel rendelkezők lehetnek; a hagyományos, jellemzően a sajtóban való megjelenésekkor a megrendelésnél nyomdai minőségű logóra van szüksége a grafikai stúdiónak, és amennyiben kép vagy grafika szerepel annak is nyomdai minőségben kell rendelkezésre állnia.

wellness

A megrendelőtől grafikusaink mindig elkérik, milyen betűtípus van meghatározva a hirdetésekben való megjelenésekhez. A hirdetések készítésénél a pontos méretet is kell tudnunk; illetve, hogy keretes, vagy nem keretes a megjelenés; és azt, hogy hány mm kifutóval kérik, amennyiben ilyen jellegű a megjelenés.

A hirdetés tervezéshez, akár online vagy offline, kérjen személyes árajánlatot tőlünk a civertan@civertan.hu email címen, vagy  a 06 1 332 3261-es telefonszámon!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.