Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Molinó grafikai tervezése - utcai plakátok

A 70-es évek végétől váltak fontossá az óriásplakátok és az úttest feletti molinók reklámértéke, és így azok grafikai tervezése.

Kicsit később jelentek meg a renoválásra felállványozott házakon reklámzászlók és reklámmolinók, melyek először az építkezést végző céget reklámozták, később pedig bérbeadott felületként bármit.

A molinók tervezésénél figyelembe kell venni hogy nemcsak a gyalogosok számára kell figyelemfelkeltővé váljon, hanem sok esetben az arra közlekedő autósok, utasok számára is kell, hogy eljusson a reklámüzenet.

h1 investment

A Civertan Grafikai Stúdió vállalkozások, fesztiválok és irodaépületek számára tervezett molinót. A molinótervezés mellett készítettünk még zászlókat és óriásplakátot, valamint buszmegállókba és aluljárókban elhelyezett átvilágított citylight plakátot.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.