Legfrissebb bejegyzések:
2018-02-21
Üzletek, vállalkozások beltéri tábláinak grafikai tervezése
 | részletek
Üzlethelyiségek beltéri információs tábláinak tervezését vállaljuk rövid határidővel a vállalkozás arculat tervei szerint. Nemcsak grafikai tervezést készítünk, hanem igény esetén a nyomdai...
2017-12-11
Szórólap tervezés tudományos egyesület számára
 | részletek
A Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesület (TMTE) logó és grafikai anyagainak a  megtervezése közben elkészítettük a Tudományos Egyesület arculatát is. A Hungarian Society of Textile Technology...
2017-12-07
Gyümölcslekvár logója és címkéje
 | részletek
2017 karácsonyára, az ünnepi vásárra terveztünk egy vörös áfonya lekvár címkét, a Pállfy Kft-nek. A finom vörös áfonya dzsemet mi is szeretjük, és azt gondoljuk, hogy a karácsonyi vásárban ezzel a...
»» minden bejegyzés

Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?

Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a gazdasági folyamatnak ami összefügg a vállalkozás emblémájával.

Hogy mennyit ér egy logó a piacon
az más vonatkozásban közelíti meg az árkérdést.

Egy cég marketing forintjai fontosak az arculattervezés során, de az elköltött összeg nagyon könnyen és hamar meghozza a bekerülés költségét, ha - a konkurencia mellett és akár vele szembe is - az új logó megállja a helyét.

Egy jó arculat, egy kifejező egyedi logó mindenképpen jó befektetés, a használhatósága és a hatékonysága miatt is. Az a cég mely egy hasznos és szép grafikai arculattal lett gazdagabb; rövid időn belül érezni fogja a professzionális grafikai tervezés hasznát. Egy erős, átgondoltan megtervezett logó jelentős szerepet tölt be a vállalkozás üzleti életben való megjelenésének.

Úgy tudunk cégünkből, termékeinkből márkát kovácsolni, ha egységes kommunikációval, egyedi logóval szerepelünk a piacon, mondhatjuk azt is hogy a logó teszi a céget.

Elérhetőségeink:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.