Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?

Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a gazdasági folyamatnak ami összefügg a vállalkozás emblémájával.

Hogy mennyit ér egy logó a piacon
az más vonatkozásban közelíti meg az árkérdést.

Egy cég marketing forintjai fontosak az arculattervezés során, de az elköltött összeg nagyon könnyen és hamar meghozza a bekerülés költségét, ha - a konkurencia mellett és akár vele szembe is - az új logó megállja a helyét.

Egy jó arculat, egy kifejező egyedi logó mindenképpen jó befektetés, a használhatósága és a hatékonysága miatt is. Az a cég mely egy hasznos és szép grafikai arculattal lett gazdagabb; rövid időn belül érezni fogja a professzionális grafikai tervezés hasznát. Egy erős, átgondoltan megtervezett logó jelentős szerepet tölt be a vállalkozás üzleti életben való megjelenésének.

Úgy tudunk cégünkből, termékeinkből márkát kovácsolni, ha egységes kommunikációval, egyedi logóval szerepelünk a piacon, mondhatjuk azt is hogy a logó teszi a céget.

Elérhetőségeink:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.