Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Matrica tervezése

A belföldi és az európai uniós előírásoknak megfelelően kell az árucímkéket elkészíteni - és a szállító az árut tartalmazó hordozó eszközre kell méretezni -, ez lehet például rekesz, gyümölcs vagy zöldség, esetleg ital tárolója vagy maga a palack, ami tartalmazza a szörpöt, esetleg tejterméket, illetve a csomagolóanyagok sajtok és egyéb más áruféleségeknek esetén.

Arra is van lehetőség, hogy olyan csomagolóanyagot, gyakorlatilag csomagolópapírt tervezzünk, ami a mindig azonos méretű termék esetében jól használható, hiszen ezen esetekben a vonalkód vagy a termék adatainak a helye tervezhető a csomagoláson.

Matrica lehet ragasztós, öntapadós s készülhet egyedi formára is, ami egy stancszerszámot feltételez. Az egyedi stanccal készülő egyéni arcot mutató matricák természetesen sok esetben hatásosak a négyzet alakú matricáknál.

logó

Érdemes matrica tervezés előtt az őstermelő, vagy egyéni vállalkozó számára logót készíteni, hiszen az egyedi megjelenés alapja mindig a logótervezéssel indul és ez alapján tudja a vásárló beazonosítani a terméket.

A Civertan Grafikai Stúdió portfóliójában több csomagolási referenciát tekinthet meg a munkáink közül. Amennyiben talál kedvére valót, akkor kérjük kedvezményes árajánlat kérésével keressen meg minket a civertan@civertan.hu email címen.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.