Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Logó referencia, arculati portfólió

A 2012-es évre a Civertan Grafikai Stúdió széleskörű referenciát gyűjtött össze a logódesign, a reklámgrafika és a cégarculatok tervezése területén is.

A teljesség igénye nélkül tudjuk csak felsorolni azokat a tevékenységi területeket, melyek számára emblémát, céges logót készítettünk. Megrendelőink között magánemberek, orvosi rendelők, ipari parkok és webáruházak valamint szappankészítő, energiaszolgáltató, üzleti portál és webdesign is szerepel. A széles logótervezési paletta annak is köszönhető, hogy ugyanolyan szakmai hozzáállással fogadunk minden jelentkezőt egészen a mikrovállalkozásoktól az óriásvállalatokig, amennyiben arculati, grafikai megoldás miatt keresnek meg minket.

Ha megtekintik a logóreferenciáinkat, akkor látható, hogy az egyedi jelzés, a változatos színvilág és a kiválasztott célközönség ugyanolyan fontos a grafikusaink számára az arculati elemek tervezése során, mint az, hogy az elkészült logó reklámértéke és a nyomdai kivitelezhetősége.

Kedvezményes árajánlattal szeretnénk a 2013-as évet kezdeni, így amennyiben januárban keres meg minket cégének logótervezési feladatával akkor 20 % kedvezményt adunk!

Civertan Grafikai Stúdió


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.