Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Községi települési weboldal

Az önkormányzati honlapkészítés szabályai a célnak megfelelő, informatív, strukturált honlapot és weboldal szerkezeti hátteret kíván. Mivel az önkormányzatok számára sok feladat, kötelesség azonos, ezért jellemzően a községi honlapok esetében is azonosságot mutat a tartalom és a forma.

akadálymentesAz egyik fontos megfelelés, ami a települési honlapok esetén szükséges, hogy vakok és gyengénlátók számára is olvashatónak kell lennie, azaz akadálymentes változatnak is meg kell jelennie.

Az is fontos elvárás, hogy a pályázati közzétételi kötelezettségei alapján, a dokumentumok szabályozott módon, a közfeladatot ellátó szervezetek honlapjának nyitó oldalán kell elérhetőnek lennie. A világháló az egyik legcélszerűbb kommunikációs eszköz, hogy egy-egy község hírt adjon magáról, illetve hogy bemutatkozzon akárcsak a község lakóinak, beszámoljon, tájékoztasson az ott lévő eseményekről, vagy felhívásokat tegyen közzé. Fontos ezt azért is használni és tudni, mert a jelenlegi válságos korszakban az internetes megjelenés a legolcsóbb eszköze az információszolgáltatásnak. Természetesen költségkímélő módon lehet működtetni a hivatalt is, mivel a változások, az egyedi alkalmazások biztosítják a gyorsan megjeleníthető ügyfélfogadásról, a jogszabályváltozásokról és az adminisztrációs kötelezettségekről szóló információk felkerülését a weboldalra. Mivel egy ilyen honlap működéséhez nem szükséges a kezelőjének komoly számítógépes ismerettel rendelkeznie, elég, hogyha egyszerű word kezelési ismerettel rendelkezik, így az adatbázis alapú admin felületen gyorsan, könnyen tudja bővíteni, változtatni az önkormányzati honlap tartalmát.

Fűzér község honlapjának grafikai készítéséről írt mondatok azért is személyes hangvételűek, mert a településhez a Civertan Grafikai Stúdió Füzér vára miatt is és több pályázati feladat elvégzése miatt is szorosan kötődik. A település weboldalának grafikai arculata igyekszik visszaadni a "nagy zöld" élményt, amit a település határában a Nagy-Milic, a fantasztikus erdei környezet nyújt. Úgy gondoljuk, hogy méltán lehetünk büszkék a Füzér honlapra mind működésében, mind grafikai arculatában. Természetesen nemcsak új önkormányzati honlapokat késztünk, hanem régi községi honlapok felújítását is vállaljuk új, modern adatbázis alapú weboldallá. Rendkívüli ajánlatunk szerint 2012-es áron tervezünk önkormányzati honlapot és természetesen részletfizetésre is lehetőséget nyújtunk.

füzér

www.fuzer.hu

Kedves Látogató, köszöntöm Önt községünk honlapján!

A község múltja a történelmi középkorra nyúlik vissza a falu felett őrt álló vár a mai napig a község központi eleme, fő turisztikai látványossága.
A meglévő turisztikai vonzerőt az érintetlen természet és a gazdag, élő hagyományok jelentősen emelik. A Füzéri Várhegy Magyarország természeti csodája.
Nagy-Milic, a Füzéri Vár, a környező hegyek, erdők, a gazdag növény- és állatvilág nagyszerű élménnyel szolgálnak az ide látogatóknak, melyet hagyományőrző programok színesítenek.

Csodálatos környezetben, gazdag programokkal Füzér mindenki Vár!
Horváth Jenő - polgármester

Gyere, és láss csodát!
Különleges vidéken járunk. Nehéz szavakba önteni, hogy miért. Aki itt éli mindennapjait nehezen tudja megfogalmazni, hogy miért jó itt élni, miért jó ide tartozni. Csak azt tudja, élete így és itt kerek, aki pedig egyszer is itt járt, az visszavágyik. Miért? A gyönyörű táj, az érintetlen természet? A darabka élő múlt? A csend, a béke a nyugalom? Az emberek?

Ezek külön-külön és együttesen alkotják azt a csodát, melyet úgy hívunk Füzér. A tiszta szennyezéstől mentes, attraktív környezetet a hegyek között megbújó kicsiny faluban változatos kulturális vonzerők egészítik ki.

E vidéken barangolni akkor is felemelő érzés, ha az ember csak a patakok csendes csobogását a madarak csivitelését, és a lágy szellő incselkedő játékát élvezheti. Ezt a vidéket látni, hallani, érezni, ízlelni kell.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.