Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Konferencia, esemény logóterve

A konferenciák, szimpóziumok rendezői egyedi logót terveztetnek az eseményre. 2012-es évben rendezték Magyarországon, Budapesten az Európai Apostoli Konferenciát, aminek a konferencia logóját a Civertan Grafikai Stúdió tervezte.

eac

A logó felhasználásra került a meghívón, a borítékon valamint a névjegyen. Egyes konferenciák természetesen nemzetközi megjelenést igénylenek, így az üzenetük és a szimbolikájuknak is a nemzetközi részvételnek kell megfelelni.

Az természetes, hogy a szöveges tartalom (szlogen, jelmondat) ilyenkor vagy egynyelvű, ami a legtöbb esetben nem magyar, vagy nyelvi mutációkat kell terveznie a grafikusnak a logó mellé.

A rendezvények konferenciák logóit rövid időtartamra, az előkészítésük és a megrendezés során használják, illetve vannak olyan tanácskozások és gyűlések és találkozók, amelyeket évről évre rendszeresen megrendeznek.

eac
www.eac2012.apostoli.hu
Európai Apostoli Konferencia

Kedves látogató!

Hiszünk abban, hogy Isten felébreszti az Egyházat Európában. Ennek az ünnepe volt 2012. szeptemberben a Budapesten megrendezett "Új élet az öreg kontinensen" témájú Európai Apostoli Konferencia. Legyen mostantól hasznos eszköz ez a weboldal a konferencia tanításainak terjesztésében. Oldalunkon elérhetők az előadások hangfelvételei és jegyzetei is. Örömmel fogadunk történeteket új gyülekezetek plántálásáról, új megtérőkről, és Isten Szentlelkének kiáradásáról Európában.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.