Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Kolbászcímke és szalámigyűrű tervezése

A jó kolbásznak is kell cégér, tapasztaljuk ezt, mint Grafikai Stúdió, mivel egyre többen keresnek meg kisüzemek, kistermelők és őstermelők, valamint vágóhidak, hogy a saját kolbászféleségüknek, szalámijuknak tervezzünk kolbászgyűrűt, illetve szalámi gyűrűt.

Az a jó, amikor a logótervezőnek is kolbászból van a kerítése, mivel egy kolbászgyűrű kisebb felület, mint egy névjegy, ezért megtisztelő, fontos, egyben nehéz feladat a jó kolbász reklámcímke elkészítése.
Ilyenkor szoktuk javasolni a logótervezést is, mivel a pontos beazonosításhoz szükséges az egyedi megjelenésen kívül, az az azonosító jel, amitől a fogyasztók emlékeznek majd a termékre.

A termék és az élelmiszer címke megjelenése ugyanolyan fontos egy kistermelő számára, mint egy nagy húsüzem számára. Természetesen, egyedi, személyre szabott grafikai tervet készítünk és a megrendelő több tervből tud választani, melyből közösen kialakíthatjuk a végleges, kolbászgyűrű, szalámigyűrű grafikát.

Referenciáinkat az alábbi helyen nézheti meg: http://www.logoterv.hu/magyar/oldalak/csomagolas/


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.