Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Jól jönne egy logó

Elképzelhető, hogy Ön most pont egy szusszanásnyi időt kapott a megrendelői emailek áradata között, és azon gondolkozik, hogyan lehetne egyedivé tenni szolgáltatását.

Első lépés, hogy Ön eldönti, hogy szeretne egy új grafikai arculatot.
Valóban komolyan gondolja, hogy egy újabb grafikai arculattal szeretne megjelenni a piacon?

Természetesen ha eddig még nem volt arculata, akkor a megjelenés megváltoztatása újnak számít. Ha idáig eljutott, akkor már komoly lépést tett a szolgáltatásának egyedivé válása érdekében.
Ha árajánlat kérés ügyben megkeres minket, akkor már a grafikus és az Ön gondolatai között kialakult kommunikáció során megfogalmazódik az a munkaindító grafikai váz, amely alapján tapasztalt szakembereink, grafikus kollégáink elkezdhetik a kreatív megjelenés megfogalmazását.

Ön szeretné látni több fordulóban terveinket?
Grafikai stúdiónk ajánlata, hogy a vázlatok átküldése után, természetesen Önnek több korrektúra fordulóra is van lehetősége, illetve több konzultációra szakembereinkkel, a végleges és elfogadott logó kialakításáig.
Az átadott, vektoros logót Ön minden méretben és felhasználási területen megkapja grafikai stúdiónktól.
Elégedettsége azért is fontos számunkra, mert bízunk abban, hogy eredményes munkánk után ajánlja grafikai szolgáltatásainkat - mint hatékony marketing eszközt - ismerőseinek.

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.