Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Civertan jokerek

A játékkártya gyűjtés egyik területe, szekciója, lehetősége a jokereké. Ma már több százan vesznek részt a csere-kereskedelemben és vadásznak régiségekre és ritkaságokra.

E műfaj grafikai szépségeit, sokoldalúságát akkor fedezhetjük fel, ha végiglapozunk egy harmincezer darabból álló kollekciót. A bőség zavara már-már a témán belül is szakosodásra késztet.

A Civertan Grafikai Stúdió tucatnyi francia sorozatjelű játékkártyát adott ki, illetve közreműködött reklámkártyák tervezésénél. Minden kártyacsomag része 3 darab joker, melyek rajza/fényképe alkalmazkodik a kártyalapok ábráihoz. Gyakran találjuk udvari bolond rajzát a jokereken, talán ez a leggyakrabban használt motívum. Így van ez közel 150 éve, amióta kitalálták a joker "intézményét."
És hogy a grafikus hányféle módon tudja a bohócot megrajzolni, ízelítőt kaphatunk pl. itt:
http://www.dxpo-playingcards.com/jokers/jokers-xpos.htm

Euro Joker Club

Joker.lap.hu:    
Sokan gyűjtenek játékkártyát, kártyajátékokat.Ezen gyűjtők között a legnagyobb csapat a joker kártyalap gyűjtők tábora. Az oldal ezeket a gyűjteményeket mutatja be, dobozokban gyűjtőlistákon.Franciakártya csomagban 3 joker van .A linkgyűjteményben szerepelnek csere oldalak, információk kártyagyártásról és kártyamúzeumokról és kártyagyárakról.Gyűjtő listák is megjelennek a linkgyűjteményben.

Logó.lap.hu:
Logók, emblémák, jelképek és arculatok.Ezek aminek alapján azonosítanak minket a világban, ez lehet céges logó vagy akár  monogram. Jelképeink, szimbólumok, arculati elemektől - arculati kézikönyvig. Egyedi letölthető logók és grafikus ábrázolások  linkgyűjteménye.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.