Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Hatékony szórólap

Több összetevőből áll össze egy hatékony szórólap. Nagyon fontos az, hogy milyen módon jut el a célcsoporthoz, de ami minket illet Civertan Grafikai Stúdiót, mi leginkább a jó szövegírásra, a reklám és a marketing szabályok betartásával készült profi grafikára és a profi designra helyezzük a hangsúlyt.

szórólap

A szövegezésre pontosan igaz az a mondat: "A kevesebb néha több", melynek egyik legfontosabb módszere, az ha megvizsgáljuk a célcsoportot és nem mindenkinek, hanem a kiemelt célcsoportnak szövegezzük szórólapunkat.

A figyelemfelkeltő design mindenképpen növeli a szórólap hatékonyságát, és az átgondolt grafika áttekinthetővé, kezelhetővé teszi a szórólapot. Pontosan olyan gondosan járunk el egy-egy céges szórólap grafikai tervezésekkor, mint amikor egy több oldalas prospektussal, vállalati kiadvánnyal foglalkozunk.
Tekintettel arra, hogy a szórólap egy egyszerű, és költséghatékony reklámeszköz - ami kapcsolódik a cég profiljához, s jól hangsúlyozza a termék vagy szolgáltatás üzenetét - önmagában megoldás lehet a válság idején csökkenő keresletre. Megrendelése esetén közösen dolgozzuk ki hatékony szórólapját, melynek tartalmát megfogalmazzuk, és ha igényli, professzionális nyomdai minőségű fotóanyagot és grafikát készítünk.

Honlap referenciáinkat megtekintheti: www.honlapok-keszitese.hu
Seo ajánlatunkat olvashatja: www.nepszerusites.hu
Grafikai referenciáink: www.logoterv.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.