Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Feng Shui logók

Feng Shui logók - optimalizáld az üzletedet, megjelenésedet!
A Civertan Grafikai Stúdió és Szatmári Nóra Feng Shui Mester közös összefogása egy olyan tanácsadó team, mely kifejezetten Feng Shui logok designjára és optimalizációjára szakosodott üzleti- és online területeken.

Szolgáltatásaink között szerepel:

  • Feng Shui logo design
  • komplett Feng Shui webdesign
  • Feng Shui grafikus design
  • névjegykártya design
  • boríték, levélpapír, dosszié, szórólap

Miért fontosak a logok?

A logo az első kapcsolódási pont Ön és megjelenése között. A logo megszemélyesíti az Ön által nyújtott termékek és szolgáltatások palettáját a lehetséges vásárlók számára, így segít kiemelkedni a versenytársak sorából. A logo különösen fontos egy cég saját termékének megalkotásában és megtartásában a mai termékpiacon, és egyben kulcsa egy sikeres marketingnek és reklámozásnak is. A Feng Shui logók egyértelmű és jelentős különbséget jelenthetnek üzlete szempontból.

8 érv a Feng Shui szabályai szerint kreált logok mellett:

1. A logo és a termék közti energiaáramlás emelkedése
2. A logo energetizálása, így az mágnesként funkcionálva utat nyer a pénzügyi gyarapodáshoz és újabb lehetőségekhez
3. A logo, mint növekedés és siker szimbólummá alakítása
4. A szerencse növelése
5. A termék és a sikert szimbolizáló jelkép szinkronba hozása
6. Előnyszerzés a versenytársakkal szemben
7. A negatív behatások elkerülése
8. A termék értékkel való ellátása.

Feng Shui logo szolgáltatások:

Feng Shui logodesign, logo optimalizáció, logo értéknövelés

  • Név és szlogen design
  • Website design a Feng Shui jegyében
  • a teljes termék konstrukciója és fejlesztése

Feng Shui logok - a vitális virtuális különbség

Igyekszünk olyan vezető designt kínálni, mely fizikai-, érzelmi-, gondolati- és spirituális síkon egyaránt mozog. A Feng Shui alapvető szabályai azok, melyek képesek élettel teli energiával, vagy vibrációval (chi) feltölteni logo-ját, domain-jét, weblapját. A Feng Shui energetizált logok képesek rezonanciát létrehozni logo és termék közt.

Egy helyesen megválasztott üzleti név, logo és a megfelelő identifikáló jelek kiemelnek és megkülönböztetnek az átlagtól. Az eredmény egyértelmű: a logok egyfajta vibrációval rendelkező mátrixok, melyek az információt strukturálják és továbbadják, miközben a cég egész lelkületét és jövőbeli fejlődését is hűen jelképezik.

A logok összesűrítik az írott szavak lényegét és egyben minden jó és kiemelkedni vágyó márka és termék szívét-lelkét is jelentik. A logok vizuális megoldást jelentenek a design kihívásaiban és egy igazán minőségi logo értéket ad a terméknek is. A mai vizuális világunkban a legfontosabb cél a reklámozásban és a működésben egyaránt, ha képesek vagyunk kreatív módon képviselni egy társaság értékeit és vízióit. Egy sikeresen megválasztott logo egy lépésben képes erre.  

Parner weboldalunk:   Szatmári Nóra Feng Shui Mester   
http://www.ezoterikus.hu/


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.