Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Éttermi logó, vendéglátóhely weboldal

Minden grafikai stúdió álma egy gasztronómiai weboldal és grafikai arculat logótervezése. Ilyenkor azt képzeljük, hogy a folyamatos egyeztetés során végigkóstolhatjuk az étterem étlapjának kínálatát. A Földes Józsi Vendéglője esetén ez így is történt, hiszen nemcsak logókészítésről szólt a grafikai feladat, hanem a weboldal tervezésén túl az üzlethelység fotózása és az ételek fényképezése is a Civertan Grafikai Stúdióra hárult. Őszintén el kell mondanom, hogy az első tárgyalás során egy olyan levest rendeltem az étlapról, aminek a kanalazása után azt gondoltam, nagyon sajnálatos tény az, hogy elfogyott. A süllő, amit utána fogyasztottam, az egyenesen fenomenális volt és nem bírtam volna abbahagyni, még akkor sem, ha végeláthatatlan tányérokon hozták volna őket. Tehát igen, ez itt a reklám helye, érdemes kipróbálnotok, nem fogtok csalódni!

földes józsi

Ez az étterem egy olyan étkezőhely, amely egy hagyományos típusú logót kívánt magának és ezért készítettük el azt, ami a mai napig is a weboldalon használnak. A logó a hangulatában passzolt az étterem és a szolgáltatás egészéhez. A névjegy tervezés és kivitelezés tartozott még a Civertan grafikai műhely tervezési feladatai közé, amiben egy üzleti névjegyet terveztünk. Ez nem más, mint egy dupla névjegy egymásra hajtva s így több üzleti információt hordozhat a felületein, mint egy kétoldalas névjegy, hiszen itt névjegy formátumban 4 oldal áll a rendelkezésünkre. Sokaknak ajánlottuk, hogy kóstolják meg, fogyasszanak a vendéglőben és soha, egyszer sem csalódott az étlap kínálatában semelyik ismerősünk. A weboldal feladata egyszerű, mivel igazából csak azt szerették volna, ha a napi és a heti menü jelenne meg rajta, hogy a környék lakói és az éhes vándorok tájékozódhassanak kínálatukról.

A gasztronómiai vállalkozások számára már több grafikai tervet készítettünk, így a portfóliónkban szerepel pizzázó, salátabár, olasz étterem és egy kencebár weboldala is. Kérjen gyors ajánlatot akár új vendéglátóhelyének grafikai munkájára vagy étlaptervezésre és honlap felújításra.

földes józsi
www.foldesjozsikonyhaja.hu

"Földes Józsi Vendéglője

A névadó, Földes József a kilencvenes évek közepéig a Duna-parti Intercontinental egyik séfje volt - bejárta a világot.

Merész lépés volt részéről az a döntés, hogy megpróbáljon saját lábra állni, mégpedig a vendéglátásnak egy olyan szeletét választva, amely nem volt olyan hívogató, mint a luxuséttermek világa.Cégeknek vállaltak munkahelyi étkeztetést és ezzel párhuzamosan rendezvények, fogadások lebonyolítását.

Földes József azonban soha nem akart igazán szakítani az úgynevezett tradicionális vendéggel — neki mindig kellett egy olyan tér, ahol nap-napi közvetlen, hagyományos kapcsolatot élvezhet „kosztosaival”.

Ezzel a szándékkal nyitotta meg 2007 februárjában az éttermét, jobban mondva étkezőhelyét. Mert "Földes Józsi Vendéglője" egy étkezőhely.

A mi elképzeléseink szerint  az étkezőhely egy olyan étterem, amely nem kifőzde, nem menza, de nem is damasztszalvétás, furfangos kulináris csodákkal és még csodálnivalóbb árakkal ültet asztalához. Itt enni kell."


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.