Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

Baranyai Élménykörút pályázat

A Baranyai Élménykörút hazánkban egyedülálló regionális turisztikai összefogás, melynek létrehozásával különleges turisztikai termék jöhet létre. E szolgáltatáscsomag egységes megjelenítéséhez és marketing feladatainak elvégzéséhez írt ki pályázatot a Baranya-Megyei Önkormányzat.

A Baranyai Élménykörút komplex turisztikai kínálatfejlesztés eredménye: tagjai az Orfűi Aquapark, az Orfűi Viziturisztikai Központ, a Pécs-Ofű-Abaliget Kerékpárút, a bikali Reneszánsz Élménybirtok és a Mecseknádasdon megvalósuló rejtőzködő borfalu a turizmus fellendülését, a vendégéjszakák számának növekedését, a tartózkodási idő megnyújtását és természetesen ismertségük növekedsét várják az összefogástól. A programkínálat széles és erős központi marketinggel a program népszerűsítése jól működhet.

A feladat komplexitása, turizmushoz való kötődésünk és a turisztikai marketing terén szerzett tapasztalataink okán a Civertan Grafikai Stúdió is elindult a pályázaton.

Sajnos az eljárás technikai követelményein elvéreztünk és így pályázati anyagunk ezen a megmérettetésen nem került elbírálásra. Ennek ellenére mi a leadott anyagainkat nagyon megszerettük, valóságos turisztikai arculatteremtésnek lehettünk részesei míg készültek. A pályázati anyagok közül kreatív terveinket itt és most bemutatjuk. Két logó- és arculati tervet készítettünk. A képgalériában ezek megtekinthetők.

Jó böngészést kívánunk!

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.