Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

A Méhészeti Oktató és Látogatóközpont neve végül ALVARIUM lett

Ez a kaptár neve latinul, innen rajzanak majd ki a kis és nagy méhészek, illetve majd itt találjuk meg a mézet és a mézhez kapcsolódó termékeket is.

A Civertan Grafikai Stúdió legújabb méhészeti tárgyú logótervezése, nemcsak címke termékcsomagolás számára készült, hanem egy a jövendőbeli méhészeket oktató központ számára is.

Szlovénia magyar lakta területén Szécsiszentlászlón nyitják meg a közeljövőben az Alvarium látogatóközpontot.

 


 

Logotip pomurskega Alvariuma. Beseda Alvarium v latinščini pomeni panj. Pomurski čebelarsko izobraževalni in turistični center želi zagotoviti mesto malim in velikim čebelarjem za njihova strokovna srečanja in izobraževanja. Nadalje želi biti kraj, kjer bodo lahko turisti in seveda tudi domačini našli med in medene izdelke.

Alvarium je v svojem logotipu izbral obliko šestkotnika, kjer iz panjev, iz satja kapljajoča medena kapljica simbolizira s strokovnim znanjem podprto proizvodnjo medu. Čebela v logotipu ima neskončna krila, ki pomeni neskončno vzdržljivost in marljivost pomurcev.

Amennyiben Ön is logótervet szeretne termékéhez akkor keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.