Legfrissebb bejegyzések:
2018-02-21
Üzletek, vállalkozások beltéri tábláinak grafikai tervezése
 | részletek
Üzlethelyiségek beltéri információs tábláinak tervezését vállaljuk rövid határidővel a vállalkozás arculat tervei szerint. Nemcsak grafikai tervezést készítünk, hanem igény esetén a nyomdai...
2017-12-11
Szórólap tervezés tudományos egyesület számára
 | részletek
A Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesület (TMTE) logó és grafikai anyagainak a  megtervezése közben elkészítettük a Tudományos Egyesület arculatát is. A Hungarian Society of Textile Technology...
2017-12-07
Gyümölcslekvár logója és címkéje
 | részletek
2017 karácsonyára, az ünnepi vásárra terveztünk egy vörös áfonya lekvár címkét, a Pállfy Kft-nek. A finom vörös áfonya dzsemet mi is szeretjük, és azt gondoljuk, hogy a karácsonyi vásárban ezzel a...
»» minden bejegyzés

A Méhészeti Oktató és Látogatóközpont neve végül ALVARIUM lett

Ez a kaptár neve latinul, innen rajzanak majd ki a kis és nagy méhészek, illetve majd itt találjuk meg a mézet és a mézhez kapcsolódó termékeket is.

A Civertan Grafikai Stúdió legújabb méhészeti tárgyú logótervezése, nemcsak címke termékcsomagolás számára készült, hanem egy a jövendőbeli méhészeket oktató központ számára is.

Szlovénia magyar lakta területén Szécsiszentlászlón nyitják meg a közeljövőben az Alvarium látogatóközpontot.

 


 

Logotip pomurskega Alvariuma. Beseda Alvarium v latinščini pomeni panj. Pomurski čebelarsko izobraževalni in turistični center želi zagotoviti mesto malim in velikim čebelarjem za njihova strokovna srečanja in izobraževanja. Nadalje želi biti kraj, kjer bodo lahko turisti in seveda tudi domačini našli med in medene izdelke.

Alvarium je v svojem logotipu izbral obliko šestkotnika, kjer iz panjev, iz satja kapljajoča medena kapljica simbolizira s strokovnim znanjem podprto proizvodnjo medu. Čebela v logotipu ima neskončna krila, ki pomeni neskončno vzdržljivost in marljivost pomurcev.

Amennyiben Ön is logótervet szeretne termékéhez akkor keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.