Legfrissebb bejegyzések:
2018-02-21
Üzletek, vállalkozások beltéri tábláinak grafikai tervezése
 | részletek
Üzlethelyiségek beltéri információs tábláinak tervezését vállaljuk rövid határidővel a vállalkozás arculat tervei szerint. Nemcsak grafikai tervezést készítünk, hanem igény esetén a nyomdai...
2017-12-11
Szórólap tervezés tudományos egyesület számára
 | részletek
A Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesület (TMTE) logó és grafikai anyagainak a  megtervezése közben elkészítettük a Tudományos Egyesület arculatát is. A Hungarian Society of Textile Technology...
2017-12-07
Gyümölcslekvár logója és címkéje
 | részletek
2017 karácsonyára, az ünnepi vásárra terveztünk egy vörös áfonya lekvár címkét, a Pállfy Kft-nek. A finom vörös áfonya dzsemet mi is szeretjük, és azt gondoljuk, hogy a karácsonyi vásárban ezzel a...
»» minden bejegyzés

A kreatív logótervezés folyamata

Az évek során összegyűjtött tapasztalatok alapján szeretnénk megkönnyíteni pár jól bevált és fontos gondolattal a logótervezést és a kapcsolattartást a megrendelővel. A több mint 10 éves gyakorlatunk szerint a logótervezés legelső és egyik legfontosabb lépése az egyeztetés; az igény felmérés és az esetleges elképzelések tisztázása a partnerrel.

Ha ez az első lépés alapos és jól előkészített, akkor a grafikusi munka jó irányba indul el és a tervezés folyamata is rövidül. Amennyiben nem kapunk az egyedi logótervezéshez javaslatot színeket, grafikai motívumokat, illetve az alkalmazási felületekről részletes leírást, akkor igényfelmérő konzultációt tartunk, mely az esetek nagy részében online vagy emailben történik.

Kérdéseinkkel segítjük a megrendelő gondolatainak megfogalmazását és a döntés előkészítését. A grafikai tervezés folyamatában, az egyeztetés után vázlatokat küldünk a megrendelőnek. A vázlatok alapján tisztázzuk, hogy milyen irányba kell továbbhaladni és finomítjuk, alakítjuk a logót, emblémát, a grafikai elemeket és betűtípusokat. Általában 3 korrektúra forduló elegendő a végleges elfogadott céges logó elkészítésére.

Ha Ön megbízható korrekt grafikai stúdiót keres vállalkozásának grafikai és nyomdai feladatainak elkészítéséhez, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.