Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

A kreatív logótervezés folyamata

Az évek során összegyűjtött tapasztalatok alapján szeretnénk megkönnyíteni pár jól bevált és fontos gondolattal a logótervezést és a kapcsolattartást a megrendelővel. A több mint 10 éves gyakorlatunk szerint a logótervezés legelső és egyik legfontosabb lépése az egyeztetés; az igény felmérés és az esetleges elképzelések tisztázása a partnerrel.

Ha ez az első lépés alapos és jól előkészített, akkor a grafikusi munka jó irányba indul el és a tervezés folyamata is rövidül. Amennyiben nem kapunk az egyedi logótervezéshez javaslatot színeket, grafikai motívumokat, illetve az alkalmazási felületekről részletes leírást, akkor igényfelmérő konzultációt tartunk, mely az esetek nagy részében online vagy emailben történik.

Kérdéseinkkel segítjük a megrendelő gondolatainak megfogalmazását és a döntés előkészítését. A grafikai tervezés folyamatában, az egyeztetés után vázlatokat küldünk a megrendelőnek. A vázlatok alapján tisztázzuk, hogy milyen irányba kell továbbhaladni és finomítjuk, alakítjuk a logót, emblémát, a grafikai elemeket és betűtípusokat. Általában 3 korrektúra forduló elegendő a végleges elfogadott céges logó elkészítésére.

Ha Ön megbízható korrekt grafikai stúdiót keres vállalkozásának grafikai és nyomdai feladatainak elkészítéséhez, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.