Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Miből áll egy grafikai arculat?
 | részletek
Egy cég vagy szolgáltatás grafikai arculatát lépésről lépésre készíti el egy grafikai stúdió. A cég munkájának megismerése után első lépésként mindig a logótervezés kezdődik, ami több forduló után...
2017-11-03
Szó vagy betű logó tervezése
 | részletek
Gyakori grafikus megjelenése egy-egy logónak, olyan cégek esetében - ahol alkotóelemei az egyedi grafikus logónak a webcím, az url vagy a domain név - amikor a vállalkozás vagy szolgáltatás csak az...
2017-11-03
Fekete-fehér és inverz logó tervezése cégeknek
 | részletek
Az egyedi logótervezés során több korrektúra fordulóban egyeztettünk a megrendelővel, hogy milyen felhasznált formái lesznek a szolgáltatásnak vagy cég emblémájának. Amikor az elkészült...
»» minden bejegyzés

A hús és hentesáru készítő vállalkozás logótervezése

Mindannyian szeretjük a füstölt, főtt sonka édes fanyar zamatát és illatát.
A Civertan Grafikai Stúdió tervezői is erre gondolnak, amikor szalámi és hentesáru vállalkozások számára terveznek logót, grafikai arculatot vagy kolbászgyűrűt. A csomagolástervezési grafikai tevékenységünk fontos és kiemelt része a hús és húskészítmények számára tervezett embléma és címke készítés.

Azt gondoljuk, hogy a jó minőség és az egészséges hús és hentesáru - amit sokszor manufakturális módszerrel állítanak elő a mészáros mester gondos keze által - megérdemli, hogy színvonalas csomagolási arculatot, grafikai ruhát (címkét) kapjon.

Meggyőződésünk, ha jó ízeket színvonalas grafikával tesznek ki az áruházak, boltok polcaira, az könnyebben elnyeri a vásárlók bizalmát és hűségét. Grafikai Stúdiónk szakembereinek segítségével elkészített egyedi és színvonalas kolbász - és szalámi gyűrű csomagolással nagyobb ismeretségre, szélesebb vevőkörre tehet szert a húsipari vállalkozás.

Mi a partnereink kérését professzionális módon kivitelezzük a közösen megbeszélt, egyedi elképzelések alapján. Szívesen készítünk hentesmesterek, hús és hentesáru készítő vállalkozások számára céges arculatot, látványos szalámi- és kolbászgyűrűket.

Ha Önnek vágóhídja, húsüzeme van
kérje személyre szóló árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.