Legfrissebb bejegyzések:
2017-10-19
A Méhészeti Oktató és Látogatóközpont neve végül ALVARIUM lett
 | részletek
Ez a kaptár neve latinul, innen rajzanak majd ki a kis és nagy méhészek, illetve majd itt találjuk meg a mézet és a mézhez kapcsolódó termékeket is. A Civertan Grafikai Stúdió legújabb...
2017-10-06
Logó felújítás, céges logó átalakítása
 | részletek
Ahogy egy-egy vállalkozás vagy szolgáltatás növekszik, úgy jelentkezik a céges marketing tervekben a termék hirdetésének igénye. Ezzel egy időben kell minőségi vektoros grafikává átalakítatni a...
2017-10-06
Kreatív logó tervezés, egyedi logó készítés
 | részletek
Minden vállalkozás, szolgáltatás vagy termék készítő szeretne kitűnni a konkurensei közül. Ma már evidenciának számít, hogy kötelező logót terveztetni a vállalkozáshoz igényre szabottan. A céglogó...
»» minden bejegyzés

webdesign - weboldal grafika

Sokszor írtunk a Civertan Grafikai Stúdió webes grafikai munkáiról, a nevünkhöz fűződő webdizájnokról. Néhány technikai paraméter megfogalmazása is szükséges, hogy milyen háttérrel készülnek webes arculataink.

A weboldalak programjai dinamikus oldalak tartalmi szerkesztésére készültek. A weboldal kezelője az admin felületen a tartalmat négy szint mélyen tudja családfa rendszerbe menük alá rendezni. Több lehetőség van olyan egyéni szerkesztői döntésre, mint pl. az, hogy egy-egy menü alatti tartalom menüként vagy felsorolásként (cikkek bevezetőszöveggel) jelenjenek meg korlátlan számban. A feltöltött cikkek a weboldalon a címke kategóriákba rendezés után a címkékhez kötve is előkereshetők, függetlenül a valós helyétől.
A honlapok programjai alkalmasak szerkesztői döntés alapján bárhol képgalériák kialakítására, akár egy-egy bejegyzéshez, menüponthoz, cikkhez külön-külön is. A program természetesen egymáshoz tud kapcsolni cikkeket, bejegyzéseket. Azaz, olyan kapcsolatokat lehet készíteni, hogy egy cikkhez kapcsolódik még több, pl. három másik cikk.

Sikeres weboldalt szeretne? | Rendelje meg honlapját!

Az admin felületen keresztül a weboldalra az előre meghatározott helyekre bannereket lehet felvinni, és ezt akár cikkenként külön-külön is.
A webes fejlesztés tartalmaz a weblapon egy olyan keresőrendszert, mely a cikkek, bejegyzések szövegében keres. Ezen akár tíz szinten át szűkíthető kulcsszavakkal lehet keresni. Igény szerint az oldalhoz kapcsolható egy olyan keresési lehetőség is, mely képet keres, a képekhez megadott kulcsszavak alapján.
A weboldalt felszereljük fórum cikkenkénti hozzászólási lehetőséggel, és kapcsolati formátummal, ahol a weboldal felületén keresztül lehet üzenni a kiválasztott az emailcímre.
Egyszerű módon lehet készíteni a bejegyzett tartalomról, cikkekről nyomtatott verziót is, valamint ellátjuk az oldalt azzal a lehetőséggel, hogy egy-egy cikket a felhasználók ajánlhatják ismerőseinek.
Az oldal szerkezetéhez tartozik egy hírlevél modul amelyen keresztül a regisztrált felhasználóknak egy előre meghatározott grafikai keretben emailes formában hírlevelet lehet küldeni az oldal szerkesztői felületéről, egyszerre mindenkinek, aki erre feliratkozott.
Modern webáruház csatolható a weboldalhoz, melyben a termékeket bemutatással, leírással töltheti fel a weboldal tulajdonosa, és ezeket meg is rendelhetik a felhasználók. A webáruház kategória rendszerrel működik, és egy-egy termékhez akár több cikket is lehet felvinni.
A weboldal programja képes a legfrissebb bejegyzések vagy akár a teljes tartalom időrendi kilistázására. A program tudja kezelni az RSS-t, azaz a hírcsatorna is bekapcsolható a fejlesztésbe.
Az alap program egyedi igények szerint változtatható, fejleszthető, így a grafikai megjelenés, a webdesign kialakítása után telepíthető és igénybe vehető. A tárhelyen PHP és MySQL támogatást igényel.
A honlap népszerűsítést segíti a címkerendszer, valamint a beszédes url, de erről többet lehet olvasni a www.nepszerusites.huoldalon.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.