Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Turisztikai logó, kulturális út weboldala

Grafikai arculat tervezéssel és arculati kézikönyv készítéssel bízták meg a Civertan Grafikai Stúdiót a Bükkaljai Kőkultúra Kulturális útvonal számára. Ezen a területen a kőbányászatnak komoly hagyományai vannak, illetve itt találhatók Magyarország egyik különleges látványosságai, a titokzatos Kaptárkövek.

kaptárkő

A Kaptárkövek keletkezéséről sok legenda, találgatás jelent meg, ezért is érdemes egy szép tavaszi napon felkeresni. A Bükk és környezete gazdag természeti és épített látnivalókban, ezeket hivatott megjeleníteni a kulturális weboldal. Mivel hiszünk az egyediségben rejlő logótervek hatásában, ezért ez a logónk sem sablon alapján készült, hanem mint az összes grafikai munkánk saját alkotói tevékenységünk eredménye.

Több szálon kötődünk a kulturális útvonalakhoz és műemlékekhez, mind könyvkiadás és látványtérkép készítés területén; valamint közel négyszázezer légifotót készítettünk a Kárpát Medence felett. Tekintsék meg légifelvételeinket a www.legifoto.com oldalon és weboldal referenciáinkat is: www.honlapok-keszitese.hu/magyar/oldalak/referencia!

bükk
http://bukkalja.com

A Bükkalja Kőkultúra és a Bükk Déli Kapuja turisztikai program keretében hét bükkaljai település és azok vállalkozói, vállalkozásai fogtak össze, hogy a nemzetközi szinten is kiemelkedő turisztikai adottságaikat, kulturális örökségeiket és természeti kincseiket tartalmas és tematikus programokba szervezve kínálhassák a területre látogató turisták számára.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.