Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Turisztikai logó, kulturális út weboldala

Grafikai arculat tervezéssel és arculati kézikönyv készítéssel bízták meg a Civertan Grafikai Stúdiót a Bükkaljai Kőkultúra Kulturális útvonal számára. Ezen a területen a kőbányászatnak komoly hagyományai vannak, illetve itt találhatók Magyarország egyik különleges látványosságai, a titokzatos Kaptárkövek.

kaptárkő

A Kaptárkövek keletkezéséről sok legenda, találgatás jelent meg, ezért is érdemes egy szép tavaszi napon felkeresni. A Bükk és környezete gazdag természeti és épített látnivalókban, ezeket hivatott megjeleníteni a kulturális weboldal. Mivel hiszünk az egyediségben rejlő logótervek hatásában, ezért ez a logónk sem sablon alapján készült, hanem mint az összes grafikai munkánk saját alkotói tevékenységünk eredménye.

Több szálon kötődünk a kulturális útvonalakhoz és műemlékekhez, mind könyvkiadás és látványtérkép készítés területén; valamint közel négyszázezer légifotót készítettünk a Kárpát Medence felett. Tekintsék meg légifelvételeinket a www.legifoto.com oldalon és weboldal referenciáinkat is: www.honlapok-keszitese.hu/magyar/oldalak/referencia!

bükk
http://bukkalja.com

A Bükkalja Kőkultúra és a Bükk Déli Kapuja turisztikai program keretében hét bükkaljai település és azok vállalkozói, vállalkozásai fogtak össze, hogy a nemzetközi szinten is kiemelkedő turisztikai adottságaikat, kulturális örökségeiket és természeti kincseiket tartalmas és tematikus programokba szervezve kínálhassák a területre látogató turisták számára.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.