Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Települések arculati eleme, logója - Látványtérkép

Azoknak, akik logótervezéssel, arculati elemek megtervezésével fordulnak bizalommal a Civertan Grafikai Stúdióhoz, mindig büszkén mutatjuk meg a látványtérképeinket. Ezek a kiadványok a térképkészítés –úgy is mondhatjuk a grafikai munka- "állatorvosi lovai" ugyanis nagyon sokféle megoldást egyesítenek, megvalósításuk sokféle szaktudást és igen összetett munkavégzést igényel.

A várostérképek például egészen részletes utcahálózattal és az épületek alapos megrajzolásával készülnek (ilyen például a Szombathely belvárosát - a Szent Márton emlékhelyekkel -, a Velencei-tó közvetlen környezetét vagy a Sopront bemutató térkép).

Más jellegű, de kevésbé sem egyszerű a tematikus, egy-egy népszerű épületkategóriát bemutató látványtérképeink (a magyarországi várakat, kolostorokat, nemzeti és történelmi emlékhelyeket, árpád-kori templomokat), amelyeknél először a légi felvételeket kell elkészítenünk, majd ennek alapján egyenként rajzolja meg a bemutatásra kerülő épületek igen alapos és látványos ábrázolását a grafikus. A grafikák a térkép egyik oldalán, egy Magyarország térkép köré kerülnek elhelyezésre, hátsó oldalukon pedig egy-egy légi fotó és rövid leírás ismerteti az adott épület történetét.

Amennyiben szeretné településének kiemelkedő látnivalót, utcahálózatát a legszebb formában bemutatni, akkor gondoljon a látványtérképre és forduljon hozzánk bizalommal.
A látványtérképek megvásárolhatóak a Civertan Grafikai Stúdióban, illetve a www.var-webaruhaz.hu webshopban.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.