Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Települések arculati eleme, logója - Látványtérkép

Azoknak, akik logótervezéssel, arculati elemek megtervezésével fordulnak bizalommal a Civertan Grafikai Stúdióhoz, mindig büszkén mutatjuk meg a látványtérképeinket. Ezek a kiadványok a térképkészítés –úgy is mondhatjuk a grafikai munka- "állatorvosi lovai" ugyanis nagyon sokféle megoldást egyesítenek, megvalósításuk sokféle szaktudást és igen összetett munkavégzést igényel.

A várostérképek például egészen részletes utcahálózattal és az épületek alapos megrajzolásával készülnek (ilyen például a Szombathely belvárosát - a Szent Márton emlékhelyekkel -, a Velencei-tó közvetlen környezetét vagy a Sopront bemutató térkép).

Más jellegű, de kevésbé sem egyszerű a tematikus, egy-egy népszerű épületkategóriát bemutató látványtérképeink (a magyarországi várakat, kolostorokat, nemzeti és történelmi emlékhelyeket, árpád-kori templomokat), amelyeknél először a légi felvételeket kell elkészítenünk, majd ennek alapján egyenként rajzolja meg a bemutatásra kerülő épületek igen alapos és látványos ábrázolását a grafikus. A grafikák a térkép egyik oldalán, egy Magyarország térkép köré kerülnek elhelyezésre, hátsó oldalukon pedig egy-egy légi fotó és rövid leírás ismerteti az adott épület történetét.

Amennyiben szeretné településének kiemelkedő látnivalót, utcahálózatát a legszebb formában bemutatni, akkor gondoljon a látványtérképre és forduljon hozzánk bizalommal.
A látványtérképek megvásárolhatóak a Civertan Grafikai Stúdióban, illetve a www.var-webaruhaz.hu webshopban.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.