Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
2017-06-28
Logó, kiadvány és roll up tervezés – a „TEXAPP” nemzetközi projekt számára
 | részletek
Az európai textilipar szakképzésének fejlesztését célzó stratégiai kezdeményezés számára terveztünk 2017 tavaszán logót (TEXAPP), kiadványt valamint roll up-ot. A nyomdai előkészítésig bezárólag...
»» minden bejegyzés

Települések arculati eleme, logója - Látványtérkép

Azoknak, akik logótervezéssel, arculati elemek megtervezésével fordulnak bizalommal a Civertan Grafikai Stúdióhoz, mindig büszkén mutatjuk meg a látványtérképeinket. Ezek a kiadványok a térképkészítés –úgy is mondhatjuk a grafikai munka- "állatorvosi lovai" ugyanis nagyon sokféle megoldást egyesítenek, megvalósításuk sokféle szaktudást és igen összetett munkavégzést igényel.

A várostérképek például egészen részletes utcahálózattal és az épületek alapos megrajzolásával készülnek (ilyen például a Szombathely belvárosát - a Szent Márton emlékhelyekkel -, a Velencei-tó közvetlen környezetét vagy a Sopront bemutató térkép).

Más jellegű, de kevésbé sem egyszerű a tematikus, egy-egy népszerű épületkategóriát bemutató látványtérképeink (a magyarországi várakat, kolostorokat, nemzeti és történelmi emlékhelyeket, árpád-kori templomokat), amelyeknél először a légi felvételeket kell elkészítenünk, majd ennek alapján egyenként rajzolja meg a bemutatásra kerülő épületek igen alapos és látványos ábrázolását a grafikus. A grafikák a térkép egyik oldalán, egy Magyarország térkép köré kerülnek elhelyezésre, hátsó oldalukon pedig egy-egy légi fotó és rövid leírás ismerteti az adott épület történetét.

Amennyiben szeretné településének kiemelkedő látnivalót, utcahálózatát a legszebb formában bemutatni, akkor gondoljon a látványtérképre és forduljon hozzánk bizalommal.
A látványtérképek megvásárolhatóak a Civertan Grafikai Stúdióban, illetve a www.var-webaruhaz.hu webshopban.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.