Legfrissebb bejegyzések:
2017-05-25
A kreatív logótervezés folyamata
 | részletek
Az évek során összegyűjtött tapasztalatok alapján szeretnénk megkönnyíteni pár jól bevált és fontos gondolattal a logótervezést és a kapcsolattartást a megrendelővel. A több mint 10 éves...
2017-05-25
Teljeskörű grafikai tervezés szolgáltatása
 | részletek
Az Ön egyedi igényei szerint szakembereink elkészítik kreatív és igényes grafikai megjelenését. A logótól a profi arculati kézikönyvig, a teljeskörű vállalati megjelenését hatékonyan megtervezzük....
2017-05-09
Logótervezéssel kapcsolatos kérdések
 | részletek
Mivel a legfontosabb céges megjelenések egyike a logó - mely a vállalat kiemelten fontos cégarculati és kommunikációs eszköze - ezért mielőtt egy grafikussal azt elkészítetjük érdemes alaposan...
»» minden bejegyzés

Tanácsok logótervezés megrendeléséhez

Mivel a Civertan Grafikai Stúdió kreatív munkatársai, grafikusai minden egyes megrendelő számára egyedi, új, személyre szabott kreatív logót terveznek ezért részletes egyeztetést igényel minden egyes új grafikai feladat.

logó

Az egyeztetés során megtudakoljuk a megrendelő elképzelését, a célcsoport meghatározását, a színek körülírását és sok más egyedi kérdést tisztázunk. Mivel a logótervezés folyamata több korrektúra fordulóból áll, ezért a célzott tervezés megkívánja a kívánt logó megjelenésének főbb vonalait.

A grafikai tervezés számára fontos a szín, a grafikai forma, a jel igénye, és a kívánt felhasználás alkalmazások módjai. Nem mindegy, hogy a konkurencia milyen jelet használ ezért végzünk, különösen weboldalak esetében egy konkurencia elemzést is.
logó
Fontos a cég logó megjelenésében azokat az információkat szerepeltetni, amelyek a célközönség számára a beazonosíthatóság, és természetesen a könnyű megkülönböztethetőséget is képviseli.

Nézzék meg referenciáinkat és kérjék egyedi ajánlatainkat!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.