Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
2017-06-28
Logó, kiadvány és roll up tervezés – a „TEXAPP” nemzetközi projekt számára
 | részletek
Az európai textilipar szakképzésének fejlesztését célzó stratégiai kezdeményezés számára terveztünk 2017 tavaszán logót (TEXAPP), kiadványt valamint roll up-ot. A nyomdai előkészítésig bezárólag...
»» minden bejegyzés

Tanácsok logótervezés megrendeléséhez

Mivel a Civertan Grafikai Stúdió kreatív munkatársai, grafikusai minden egyes megrendelő számára egyedi, új, személyre szabott kreatív logót terveznek ezért részletes egyeztetést igényel minden egyes új grafikai feladat.

logó

Az egyeztetés során megtudakoljuk a megrendelő elképzelését, a célcsoport meghatározását, a színek körülírását és sok más egyedi kérdést tisztázunk. Mivel a logótervezés folyamata több korrektúra fordulóból áll, ezért a célzott tervezés megkívánja a kívánt logó megjelenésének főbb vonalait.

A grafikai tervezés számára fontos a szín, a grafikai forma, a jel igénye, és a kívánt felhasználás alkalmazások módjai. Nem mindegy, hogy a konkurencia milyen jelet használ ezért végzünk, különösen weboldalak esetében egy konkurencia elemzést is.
logó
Fontos a cég logó megjelenésében azokat az információkat szerepeltetni, amelyek a célközönség számára a beazonosíthatóság, és természetesen a könnyű megkülönböztethetőséget is képviseli.

Nézzék meg referenciáinkat és kérjék egyedi ajánlatainkat!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.