Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Tanácsok logótervezés megrendeléséhez

Mivel a Civertan Grafikai Stúdió kreatív munkatársai, grafikusai minden egyes megrendelő számára egyedi, új, személyre szabott kreatív logót terveznek ezért részletes egyeztetést igényel minden egyes új grafikai feladat.

logó

Az egyeztetés során megtudakoljuk a megrendelő elképzelését, a célcsoport meghatározását, a színek körülírását és sok más egyedi kérdést tisztázunk. Mivel a logótervezés folyamata több korrektúra fordulóból áll, ezért a célzott tervezés megkívánja a kívánt logó megjelenésének főbb vonalait.

A grafikai tervezés számára fontos a szín, a grafikai forma, a jel igénye, és a kívánt felhasználás alkalmazások módjai. Nem mindegy, hogy a konkurencia milyen jelet használ ezért végzünk, különösen weboldalak esetében egy konkurencia elemzést is.
logó
Fontos a cég logó megjelenésében azokat az információkat szerepeltetni, amelyek a célközönség számára a beazonosíthatóság, és természetesen a könnyű megkülönböztethetőséget is képviseli.

Nézzék meg referenciáinkat és kérjék egyedi ajánlatainkat!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.