Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Tanácsok logótervezés megrendeléséhez

Mivel a Civertan Grafikai Stúdió kreatív munkatársai, grafikusai minden egyes megrendelő számára egyedi, új, személyre szabott kreatív logót terveznek ezért részletes egyeztetést igényel minden egyes új grafikai feladat.

logó

Az egyeztetés során megtudakoljuk a megrendelő elképzelését, a célcsoport meghatározását, a színek körülírását és sok más egyedi kérdést tisztázunk. Mivel a logótervezés folyamata több korrektúra fordulóból áll, ezért a célzott tervezés megkívánja a kívánt logó megjelenésének főbb vonalait.

A grafikai tervezés számára fontos a szín, a grafikai forma, a jel igénye, és a kívánt felhasználás alkalmazások módjai. Nem mindegy, hogy a konkurencia milyen jelet használ ezért végzünk, különösen weboldalak esetében egy konkurencia elemzést is.
logó
Fontos a cég logó megjelenésében azokat az információkat szerepeltetni, amelyek a célközönség számára a beazonosíthatóság, és természetesen a könnyű megkülönböztethetőséget is képviseli.

Nézzék meg referenciáinkat és kérjék egyedi ajánlatainkat!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.