Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Szavazzon a Nemzeti Vidékstratégia logójára!

logoÖnálló internetes oldalon a Nemzeti Vidékstratégia. Itt található a minisztérium logópályázatára érkezett több mint ötven terv, melyekre május 29-e éjfélig lehet szavazni.

A Vidékfejlesztési Minisztérium társadalmi vitára bocsátotta az ország egészének jövőjét is meghatározó hosszú távú koncepcióját, a 10 évre szóló Nemzeti Vidékstratégiát. A tárca önálló honlapot indított a stratégiáról, amelyet a www.videkstrategia.hu és a www.videkstrategia.kormany.hu címeken lehet elérni. A weboldalon megtalálható a Nemzeti Vidékstratégia hosszabb és rövidített változata, a legfrissebb hírek az országjáró körút vitafórumairól és még sok más érdekes információ a koncepcióval kapcsolatban.

Az „Ötletláda” és a „Szóljon hozzá!” menüpontokra kattintva bárki elmondhatja javaslatait és véleményét a stratégiáról.

A minisztérium logópályázatot is hirdetett, amelyre több mint ötven tervet küldtek be az alkotók. A pályaművek a „Logótervező pályázat” menüpont alatt, valamint a külön az ebből az alkalomból létrehozott Facebook profilon („Logó Pályázat” néven) tekinthetőek meg. Ugyanitt május 29-e éjfélig szavazni is lehet a legjobban tetsző alkotásokról. A tárca a véleményeket is figyelembe véve hozza meg döntését a győztes pályaműről.

Rövid reklámfilm is készült a Nemzeti Vidékstratégiáról, melyet társadalmi célú hirdetésként május 20-tól sugároznak a közszolgálati televíziók és a Magyar Rádió. (A spot a „Társadalmi célú reklám” menüpont alatt található.)

A Vidékfejlesztési Minisztérium határozott törekvése, hogy a Nemzeti Vidékstratégiát a társadalom legszélesebb körével megismertesse. A tárca célja, hogy az ország jövőjét is meghatározó koncepcióról a szakmai és civilszervezetek, valamint a politikusok mellett minél több állampolgár mondja el a véleményét.

Forrás: Greenfo.hu

Logó.lap.hu | Nemzeti.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.