Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Szavazzon a Nemzeti Vidékstratégia logójára!

logoÖnálló internetes oldalon a Nemzeti Vidékstratégia. Itt található a minisztérium logópályázatára érkezett több mint ötven terv, melyekre május 29-e éjfélig lehet szavazni.

A Vidékfejlesztési Minisztérium társadalmi vitára bocsátotta az ország egészének jövőjét is meghatározó hosszú távú koncepcióját, a 10 évre szóló Nemzeti Vidékstratégiát. A tárca önálló honlapot indított a stratégiáról, amelyet a www.videkstrategia.hu és a www.videkstrategia.kormany.hu címeken lehet elérni. A weboldalon megtalálható a Nemzeti Vidékstratégia hosszabb és rövidített változata, a legfrissebb hírek az országjáró körút vitafórumairól és még sok más érdekes információ a koncepcióval kapcsolatban.

Az „Ötletláda” és a „Szóljon hozzá!” menüpontokra kattintva bárki elmondhatja javaslatait és véleményét a stratégiáról.

A minisztérium logópályázatot is hirdetett, amelyre több mint ötven tervet küldtek be az alkotók. A pályaművek a „Logótervező pályázat” menüpont alatt, valamint a külön az ebből az alkalomból létrehozott Facebook profilon („Logó Pályázat” néven) tekinthetőek meg. Ugyanitt május 29-e éjfélig szavazni is lehet a legjobban tetsző alkotásokról. A tárca a véleményeket is figyelembe véve hozza meg döntését a győztes pályaműről.

Rövid reklámfilm is készült a Nemzeti Vidékstratégiáról, melyet társadalmi célú hirdetésként május 20-tól sugároznak a közszolgálati televíziók és a Magyar Rádió. (A spot a „Társadalmi célú reklám” menüpont alatt található.)

A Vidékfejlesztési Minisztérium határozott törekvése, hogy a Nemzeti Vidékstratégiát a társadalom legszélesebb körével megismertesse. A tárca célja, hogy az ország jövőjét is meghatározó koncepcióról a szakmai és civilszervezetek, valamint a politikusok mellett minél több állampolgár mondja el a véleményét.

Forrás: Greenfo.hu

Logó.lap.hu | Nemzeti.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.