Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Szabadkézi grafika

Szabadkézi rajztudást igénylő grafikai feladatok a számítógép elterjedésével nem vesztették el létjogosultságukat. A két műfaj egymást akár kiegészítve elfér a piacon egymás mellett.

A szabadkézi illusztráció meglepő módon ceruzával vagy ecsettel papírra készül, és a skicceket, vázlatokat szintén papíron szoktuk a megrendelőnek bemutatni. Természetesen van arra lehetőség, hogy a szabadkézi grafikát szkennelve, digitális módon küldjük el ez ebben az esetben nem befolyásolja ennek a látványát.

Én különösen abban látom a lehetőséget a szabadkézi reklámgrafikában, hogy gyorsan és egyedi módon lehet weboldalakat, sőt akár portálok híreit magas színvonalon illusztrálni. Titokban kicsit visszasírom azt a kort, amikor az újságok híreit pl. egy bírósági tárgyalás esetén, egy grafikus rajzoló helyszíni munkája alapján jelentették meg. (a grafikus, mint ma a fotós elment a tárgyalásra, és lerajzolta a vádlottat, vagy a bírót)

A Civertan Grafikai Stúdió, grafikus munkatársai mind szabadkézzel, és mind számítógéppel vállalnak egyedi, kreatív feladatokat a reklámgrafika, és a weboldal illusztráció területén.

Megkeresése esetén gyors árajánlatot készítünk Önnek! | Email: civertan@civertan.hu


Marketing.lap.hu | Műterem.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.