Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-25
Dinnye címke grafikai tervezése
 | részletek
Egyre több vállalkozó, illetve termelő igyekszik termékét és terményét reklám grafikai címkével ellátni. A külföldi jellemzően görög dinnyék már évek óta felcímkézve kerülnek az elárusítóhelyekre...
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
»» minden bejegyzés

Szabadkézi grafika

Szabadkézi rajztudást igénylő grafikai feladatok a számítógép elterjedésével nem vesztették el létjogosultságukat. A két műfaj egymást akár kiegészítve elfér a piacon egymás mellett.

A szabadkézi illusztráció meglepő módon ceruzával vagy ecsettel papírra készül, és a skicceket, vázlatokat szintén papíron szoktuk a megrendelőnek bemutatni. Természetesen van arra lehetőség, hogy a szabadkézi grafikát szkennelve, digitális módon küldjük el ez ebben az esetben nem befolyásolja ennek a látványát.

Én különösen abban látom a lehetőséget a szabadkézi reklámgrafikában, hogy gyorsan és egyedi módon lehet weboldalakat, sőt akár portálok híreit magas színvonalon illusztrálni. Titokban kicsit visszasírom azt a kort, amikor az újságok híreit pl. egy bírósági tárgyalás esetén, egy grafikus rajzoló helyszíni munkája alapján jelentették meg. (a grafikus, mint ma a fotós elment a tárgyalásra, és lerajzolta a vádlottat, vagy a bírót)

A Civertan Grafikai Stúdió, grafikus munkatársai mind szabadkézzel, és mind számítógéppel vállalnak egyedi, kreatív feladatokat a reklámgrafika, és a weboldal illusztráció területén.

Megkeresése esetén gyors árajánlatot készítünk Önnek! | Email: civertan@civertan.hu


Marketing.lap.hu | Műterem.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.