Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Szabadkézi grafika

Szabadkézi rajztudást igénylő grafikai feladatok a számítógép elterjedésével nem vesztették el létjogosultságukat. A két műfaj egymást akár kiegészítve elfér a piacon egymás mellett.

A szabadkézi illusztráció meglepő módon ceruzával vagy ecsettel papírra készül, és a skicceket, vázlatokat szintén papíron szoktuk a megrendelőnek bemutatni. Természetesen van arra lehetőség, hogy a szabadkézi grafikát szkennelve, digitális módon küldjük el ez ebben az esetben nem befolyásolja ennek a látványát.

Én különösen abban látom a lehetőséget a szabadkézi reklámgrafikában, hogy gyorsan és egyedi módon lehet weboldalakat, sőt akár portálok híreit magas színvonalon illusztrálni. Titokban kicsit visszasírom azt a kort, amikor az újságok híreit pl. egy bírósági tárgyalás esetén, egy grafikus rajzoló helyszíni munkája alapján jelentették meg. (a grafikus, mint ma a fotós elment a tárgyalásra, és lerajzolta a vádlottat, vagy a bírót)

A Civertan Grafikai Stúdió, grafikus munkatársai mind szabadkézzel, és mind számítógéppel vállalnak egyedi, kreatív feladatokat a reklámgrafika, és a weboldal illusztráció területén.

Megkeresése esetén gyors árajánlatot készítünk Önnek! | Email: civertan@civertan.hu


Marketing.lap.hu | Műterem.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.