Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
2017-06-28
Logó, kiadvány és roll up tervezés – a „TEXAPP” nemzetközi projekt számára
 | részletek
Az európai textilipar szakképzésének fejlesztését célzó stratégiai kezdeményezés számára terveztünk 2017 tavaszán logót (TEXAPP), kiadványt valamint roll up-ot. A nyomdai előkészítésig bezárólag...
»» minden bejegyzés

Rendezvénylogó, fesztivál honlap

A szőlő virágzás ünnepére tervezett rendezvény számára készítettünk grafikai terveket: logót és weboldalt. Először azt kellett megtudnunk a megrendelőtől, hogy mit ért a szőlő násza alatt és hogy mi a célja, mi a célcsoportja a rendezvénynek. Kiderült, hogy a legszebb ünnepeink egyikét, az esküvőt mintázza ez a rendezvény: az édes és a száraz szőlő egybekelését egy esküvői szertartás keretei között.

logó

Ezért készült a szőlőre és a házasság ceremóniájára utaló grafikai elemekből olyan logó, ami egyedi módon jeleníti meg az eseményt illetve azt a szándékot, hogy a szőlőműveléssel kapcsolatos cégek találkozzanak a szőlővirágzás ünnepén.

Egy ilyen új típusú rendezvény bevezetése nem könnyű feladat, eltart akár évekig is, míg egy fesztivál ismertté válik. Ezért támogatjuk meg a grafikai munkánkat egy, a logóhoz hasonló webarculattal rendelkező honlappal. Bízunk benne és reméljük, hogy többször is megrendezik a szőlő nászát és az is elképzelhető, hogy hol a vörösbor lesz a vőlegény, hol az édes fehérbor lesz a mennyasszony.

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok
www.szolonasza.hu

Szőlő násza lakodalom

A szőlővirágzás ünnepe, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok!

Idén hagyományőrző kezdeményezésként Tarcalon ünnepeljük először a szőlő virágzását, várjuk azt a pillanatot, amikor a bibe és porzó egymásra talál, azaz megköttetetik a nász!

A célunk, hogy amíg a méhek dolgoznak mi egy fergeteges bulival ünnepeljük a frigyet, és egész nap a borvidék hangulatában mulatozzunk.

A látogatók közelről megtekinthetik a szőlészeti és borászati gépeket, eszközöket, megismerkedhetnek a növényvédelmi anyagokkal. A szokásos lakodalmi hangulat mellett, a kirakodó vásárosok portékái között szemezgetünk, megkóstoljuk a helyi finomságokat, és gyönyörködünk a kézművesek bemutatóján.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.