Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Rendezvénylogó, fesztivál honlap

A szőlő virágzás ünnepére tervezett rendezvény számára készítettünk grafikai terveket: logót és weboldalt. Először azt kellett megtudnunk a megrendelőtől, hogy mit ért a szőlő násza alatt és hogy mi a célja, mi a célcsoportja a rendezvénynek. Kiderült, hogy a legszebb ünnepeink egyikét, az esküvőt mintázza ez a rendezvény: az édes és a száraz szőlő egybekelését egy esküvői szertartás keretei között.

logó

Ezért készült a szőlőre és a házasság ceremóniájára utaló grafikai elemekből olyan logó, ami egyedi módon jeleníti meg az eseményt illetve azt a szándékot, hogy a szőlőműveléssel kapcsolatos cégek találkozzanak a szőlővirágzás ünnepén.

Egy ilyen új típusú rendezvény bevezetése nem könnyű feladat, eltart akár évekig is, míg egy fesztivál ismertté válik. Ezért támogatjuk meg a grafikai munkánkat egy, a logóhoz hasonló webarculattal rendelkező honlappal. Bízunk benne és reméljük, hogy többször is megrendezik a szőlő nászát és az is elképzelhető, hogy hol a vörösbor lesz a vőlegény, hol az édes fehérbor lesz a mennyasszony.

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok
www.szolonasza.hu

Szőlő násza lakodalom

A szőlővirágzás ünnepe, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok!

Idén hagyományőrző kezdeményezésként Tarcalon ünnepeljük először a szőlő virágzását, várjuk azt a pillanatot, amikor a bibe és porzó egymásra talál, azaz megköttetetik a nász!

A célunk, hogy amíg a méhek dolgoznak mi egy fergeteges bulival ünnepeljük a frigyet, és egész nap a borvidék hangulatában mulatozzunk.

A látogatók közelről megtekinthetik a szőlészeti és borászati gépeket, eszközöket, megismerkedhetnek a növényvédelmi anyagokkal. A szokásos lakodalmi hangulat mellett, a kirakodó vásárosok portékái között szemezgetünk, megkóstoljuk a helyi finomságokat, és gyönyörködünk a kézművesek bemutatóján.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.