Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Rendezvénylogó, fesztivál honlap

A szőlő virágzás ünnepére tervezett rendezvény számára készítettünk grafikai terveket: logót és weboldalt. Először azt kellett megtudnunk a megrendelőtől, hogy mit ért a szőlő násza alatt és hogy mi a célja, mi a célcsoportja a rendezvénynek. Kiderült, hogy a legszebb ünnepeink egyikét, az esküvőt mintázza ez a rendezvény: az édes és a száraz szőlő egybekelését egy esküvői szertartás keretei között.

logó

Ezért készült a szőlőre és a házasság ceremóniájára utaló grafikai elemekből olyan logó, ami egyedi módon jeleníti meg az eseményt illetve azt a szándékot, hogy a szőlőműveléssel kapcsolatos cégek találkozzanak a szőlővirágzás ünnepén.

Egy ilyen új típusú rendezvény bevezetése nem könnyű feladat, eltart akár évekig is, míg egy fesztivál ismertté válik. Ezért támogatjuk meg a grafikai munkánkat egy, a logóhoz hasonló webarculattal rendelkező honlappal. Bízunk benne és reméljük, hogy többször is megrendezik a szőlő nászát és az is elképzelhető, hogy hol a vörösbor lesz a vőlegény, hol az édes fehérbor lesz a mennyasszony.

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok
www.szolonasza.hu

Szőlő násza lakodalom

A szőlővirágzás ünnepe, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok!

Idén hagyományőrző kezdeményezésként Tarcalon ünnepeljük először a szőlő virágzását, várjuk azt a pillanatot, amikor a bibe és porzó egymásra talál, azaz megköttetetik a nász!

A célunk, hogy amíg a méhek dolgoznak mi egy fergeteges bulival ünnepeljük a frigyet, és egész nap a borvidék hangulatában mulatozzunk.

A látogatók közelről megtekinthetik a szőlészeti és borászati gépeket, eszközöket, megismerkedhetnek a növényvédelmi anyagokkal. A szokásos lakodalmi hangulat mellett, a kirakodó vásárosok portékái között szemezgetünk, megkóstoljuk a helyi finomságokat, és gyönyörködünk a kézművesek bemutatóján.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.