Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
2017-06-28
Logó, kiadvány és roll up tervezés – a „TEXAPP” nemzetközi projekt számára
 | részletek
Az európai textilipar szakképzésének fejlesztését célzó stratégiai kezdeményezés számára terveztünk 2017 tavaszán logót (TEXAPP), kiadványt valamint roll up-ot. A nyomdai előkészítésig bezárólag...
»» minden bejegyzés

Nyomtatott hirdetések tervezése

2013 év elején több kutatás került napvilágra arról, hogy a mai napig kedveltebb a nyomtatott hirdetés a cégek számára, mint az internetes megjelenés.

Az offline és az online hirdetések grafikai tervezése két különböző irányú grafikai feladat, mivel a világhálón megjelenő hirdetések mobilabbak, változó képpel rendelkezők lehetnek; a hagyományos, jellemzően a sajtóban való megjelenésekkor a megrendelésnél nyomdai minőségű logóra van szüksége a grafikai stúdiónak, és amennyiben kép vagy grafika szerepel annak is nyomdai minőségben kell rendelkezésre állnia.

wellness

A megrendelőtől grafikusaink mindig elkérik, milyen betűtípus van meghatározva a hirdetésekben való megjelenésekhez. A hirdetések készítésénél a pontos méretet is kell tudnunk; illetve, hogy keretes, vagy nem keretes a megjelenés; és azt, hogy hány mm kifutóval kérik, amennyiben ilyen jellegű a megjelenés.

A hirdetés tervezéshez, akár online vagy offline, kérjen személyes árajánlatot tőlünk a civertan@civertan.hu email címen, vagy  a 06 1 332 3261-es telefonszámon!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.