Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Nyomtatott hirdetések tervezése

2013 év elején több kutatás került napvilágra arról, hogy a mai napig kedveltebb a nyomtatott hirdetés a cégek számára, mint az internetes megjelenés.

Az offline és az online hirdetések grafikai tervezése két különböző irányú grafikai feladat, mivel a világhálón megjelenő hirdetések mobilabbak, változó képpel rendelkezők lehetnek; a hagyományos, jellemzően a sajtóban való megjelenésekkor a megrendelésnél nyomdai minőségű logóra van szüksége a grafikai stúdiónak, és amennyiben kép vagy grafika szerepel annak is nyomdai minőségben kell rendelkezésre állnia.

wellness

A megrendelőtől grafikusaink mindig elkérik, milyen betűtípus van meghatározva a hirdetésekben való megjelenésekhez. A hirdetések készítésénél a pontos méretet is kell tudnunk; illetve, hogy keretes, vagy nem keretes a megjelenés; és azt, hogy hány mm kifutóval kérik, amennyiben ilyen jellegű a megjelenés.

A hirdetés tervezéshez, akár online vagy offline, kérjen személyes árajánlatot tőlünk a civertan@civertan.hu email címen, vagy  a 06 1 332 3261-es telefonszámon!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.