Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Nyomtatott hirdetések tervezése

2013 év elején több kutatás került napvilágra arról, hogy a mai napig kedveltebb a nyomtatott hirdetés a cégek számára, mint az internetes megjelenés.

Az offline és az online hirdetések grafikai tervezése két különböző irányú grafikai feladat, mivel a világhálón megjelenő hirdetések mobilabbak, változó képpel rendelkezők lehetnek; a hagyományos, jellemzően a sajtóban való megjelenésekkor a megrendelésnél nyomdai minőségű logóra van szüksége a grafikai stúdiónak, és amennyiben kép vagy grafika szerepel annak is nyomdai minőségben kell rendelkezésre állnia.

wellness

A megrendelőtől grafikusaink mindig elkérik, milyen betűtípus van meghatározva a hirdetésekben való megjelenésekhez. A hirdetések készítésénél a pontos méretet is kell tudnunk; illetve, hogy keretes, vagy nem keretes a megjelenés; és azt, hogy hány mm kifutóval kérik, amennyiben ilyen jellegű a megjelenés.

A hirdetés tervezéshez, akár online vagy offline, kérjen személyes árajánlatot tőlünk a civertan@civertan.hu email címen, vagy  a 06 1 332 3261-es telefonszámon!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.