Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Névjegykártya tervezés

Az egyik leggyakoribb munka, ami a grafikai stúdió életében előfordul a logótervezésen kívül, a névjegykártya szerkesztése és készítése.

Természetesen minden cég egyedi vállalati névjegykártyát szeretne grafikusokkal szerkesztetni és digitális nyomdába, vagy ha nagyobb példányszámról van szó ofszet nyomdával kinyomtatni. A névjegy technikai paraméterei is lehetnek különbözőek, így például hazánkban a legelterjedtebb a 90x50 mm-es, de Európa több országában pedig a  85x55 - ös standard változat - ami kicsit zömökebb, kedvelik.


Amennyiben az arculat indokolja, vagy a feltöltendő információ indokolja, szívesen tervezünk speciális, egyedi akár álló formátumú magán vagy üzleti célú névjegykártyákat. Nem ritka a hajtott kártya, illetve a vágott és stancolt is előfordult már a prakszisunkba. A hajtott névjegykártya nagyon elegáns megjelenést nyújt, és több információt enged meg a felületen elhelyezni.


Gyakori még a kétoldalas névjegy, mely nyelvi mutációt jelenít meg a másik oldalon, illetve magán és üzleti részt is el lehet így különíteni. A papír kiválasztás 300 és 350 grammos méretvastagságú az ajánlott, illetve lehetőség van speciális kreatív papír felhasználására, melynek a kiválasztása befolyásolhatja a nyomdai technikát (A digitális nyomda jellemzően nem tud minden kreatív papírt kezelni). A felületkezelésre matt vagy fényes lakkot lehet alkalmazni, mely egyrészt eleganciát, másrészt tartósságot hozhat a megrendelő számára.


Ami még nagyon fontos, hogy a névjegykártya grafikai terve és egységes megjelenése fontos része az üzleti arculatnak és letisztult stílusában kiválóan olvasható és kellően informatív marad.


Grafikusaink illusztrálják weboldalát - kérje személyes ajánlatunkat! | Email: civertan@civertan.hu


Tekintse meg tervezett névjegyeinket a teljesség igénye nélkül és kérje gyors árajánlatunkat >> itt!

Arculati kézikönyv.lap.hu
| Design.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.