Legfrissebb bejegyzések:
2017-10-19
A Méhészeti Oktató és Látogatóközpont neve végül ALVARIUM lett
 | részletek
Ez a kaptár neve latinul, innen rajzanak majd ki a kis és nagy méhészek, illetve majd itt találjuk meg a mézet és a mézhez kapcsolódó termékeket is. A Civertan Grafikai Stúdió legújabb...
2017-10-06
Logó felújítás, céges logó átalakítása
 | részletek
Ahogy egy-egy vállalkozás vagy szolgáltatás növekszik, úgy jelentkezik a céges marketing tervekben a termék hirdetésének igénye. Ezzel egy időben kell minőségi vektoros grafikává átalakítatni a...
2017-10-06
Kreatív logó tervezés, egyedi logó készítés
 | részletek
Minden vállalkozás, szolgáltatás vagy termék készítő szeretne kitűnni a konkurensei közül. Ma már evidenciának számít, hogy kötelező logót terveztetni a vállalkozáshoz igényre szabottan. A céglogó...
»» minden bejegyzés

Műszaki cég logóterve - logóátrajzolás

A TECHNOKOV Kovácsoló és Lemezsajtoló Kft. már rendelkezett egy megtervezett logóval, amikor annak frissítését rendelte meg a Civertan grafikusaitól.

A logó átalakításánál fontos szempont volt, hogy ne egy merőben más, hanem a régi megjelenést még tükröző újszerű, modern logót készítsünk. A piros szín és a tartályfenék jelképes megjelenése fontos eleme az új logónak is. A tartályfenék, mint fontos terület, a piros szín pedig a tűz, mint a megmunkálás során használt legfontosabb energiaforrás került alkalmazásra a tervekben.

technokov

Amikor elkészülünk egy arculattal, logótípusnak megfelelően több kiterjesztésben adjuk át a megrendelő számára az elkészült logókat. A TECHNOKOV Kft. esetén inverz felhasználási javaslatot is tettünk az átrajzolt logóra.

technokov

A weboldalukon a gyártás folyamatáról készült műszaki és riport fényképeket, részletfotókat a Civertan Grafikai Stúdió készítette.

Műszaki tevékenységekkel foglalkozó cégek számára is szívesen készítünk logókat illetve újítjuk fel, tervezzük át a régi grafikai megjelenést. Kérje árajánlatunkat, logó újragondolásra, vagy egy új, modern logó szerkesztésére!

technokov
www.technokov.hu

Tartályfenék gyártás hideg-és meleg technológiával

A Technokov Kft. több mint száz éves múltra visszatekintő ipari tevékenységet folytat Budapesten. A cég elődje az 1873-ban alapított MÁVAG (Magyar Királyi Államvasutak Gépgyára), amely 1987-ig Magyarország egyik legnagyobb gépipari vállalata volt. A nagy múltú gyár lemezsajtoló üzeméből alakult meg 1991-ben a Technokov Kovácsoló és Lemezsajtoló Kft. A tradicionális gyártási kultúrát követve, folyamatos innovációs tevékenység révén a vállalkozás a tartályfenekek piacán jelenleg Európa egyik meghatározó szereplője. A Technokov Kft. a tartályfenekek mellett más sajtolt lemezalkatrészek, illetve búvó- és tisztítónyílások gyártásával és értékesítésével is foglalkozik. A cég termékeit a világ számos országában használják fel az olajipar, gázipar, vegyipar, építőipar, illetve a járműgyártás területén.

A csaknem 100 alkalmazott tapasztalata, elkötelezettsége, illetve az innovatív gyártási technológia jelenti a siker kulcsát. A Technokov Kft. stratégiai fontosságúnak tartja, hogy folyamatosan fejlessze a termék-előállítás színvonalát, növelje vevői elégedettségét, és kifogástalan minőségű szolgáltatást nyújtson. A működtetett minőségmenedzsment rendszer 1995-óta van tanúsítva az ISO 9001-es szabvány szerint. A vállalkozás rendelkezik nyomástartó berendezések részegységeinek gyártásához szükséges PED (97/23/EC), illetve AD 2000-Merkblatt W0 szerinti üzemtanúsítással. Említést érdemel még az orosz piacra történő szállításhoz szükséges GOST-R tanúsítás, illetve az orosz föderáció területén érvényes műszaki biztonsági megfelelőség-tanúsítás.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.