Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Molinó grafikai tervezése - utcai plakátok

A 70-es évek végétől váltak fontossá az óriásplakátok és az úttest feletti molinók reklámértéke, és így azok grafikai tervezése.

Kicsit később jelentek meg a renoválásra felállványozott házakon reklámzászlók és reklámmolinók, melyek először az építkezést végző céget reklámozták, később pedig bérbeadott felületként bármit.

A molinók tervezésénél figyelembe kell venni hogy nemcsak a gyalogosok számára kell figyelemfelkeltővé váljon, hanem sok esetben az arra közlekedő autósok, utasok számára is kell, hogy eljusson a reklámüzenet.

h1 investment

A Civertan Grafikai Stúdió vállalkozások, fesztiválok és irodaépületek számára tervezett molinót. A molinótervezés mellett készítettünk még zászlókat és óriásplakátot, valamint buszmegállókba és aluljárókban elhelyezett átvilágított citylight plakátot.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.