Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
2017-06-28
Logó, kiadvány és roll up tervezés – a „TEXAPP” nemzetközi projekt számára
 | részletek
Az európai textilipar szakképzésének fejlesztését célzó stratégiai kezdeményezés számára terveztünk 2017 tavaszán logót (TEXAPP), kiadványt valamint roll up-ot. A nyomdai előkészítésig bezárólag...
»» minden bejegyzés

Molinó grafikai tervezése - utcai plakátok

A 70-es évek végétől váltak fontossá az óriásplakátok és az úttest feletti molinók reklámértéke, és így azok grafikai tervezése.

Kicsit később jelentek meg a renoválásra felállványozott házakon reklámzászlók és reklámmolinók, melyek először az építkezést végző céget reklámozták, később pedig bérbeadott felületként bármit.

A molinók tervezésénél figyelembe kell venni hogy nemcsak a gyalogosok számára kell figyelemfelkeltővé váljon, hanem sok esetben az arra közlekedő autósok, utasok számára is kell, hogy eljusson a reklámüzenet.

h1 investment

A Civertan Grafikai Stúdió vállalkozások, fesztiválok és irodaépületek számára tervezett molinót. A molinótervezés mellett készítettünk még zászlókat és óriásplakátot, valamint buszmegállókba és aluljárókban elhelyezett átvilágított citylight plakátot.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.