Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Molinó grafikai tervezése - utcai plakátok

A 70-es évek végétől váltak fontossá az óriásplakátok és az úttest feletti molinók reklámértéke, és így azok grafikai tervezése.

Kicsit később jelentek meg a renoválásra felállványozott házakon reklámzászlók és reklámmolinók, melyek először az építkezést végző céget reklámozták, később pedig bérbeadott felületként bármit.

A molinók tervezésénél figyelembe kell venni hogy nemcsak a gyalogosok számára kell figyelemfelkeltővé váljon, hanem sok esetben az arra közlekedő autósok, utasok számára is kell, hogy eljusson a reklámüzenet.

h1 investment

A Civertan Grafikai Stúdió vállalkozások, fesztiválok és irodaépületek számára tervezett molinót. A molinótervezés mellett készítettünk még zászlókat és óriásplakátot, valamint buszmegállókba és aluljárókban elhelyezett átvilágított citylight plakátot.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.