Legfrissebb bejegyzések:
2017-10-19
A Méhészeti Oktató és Látogatóközpont neve végül ALVARIUM lett
 | részletek
Ez a kaptár neve latinul, innen rajzanak majd ki a kis és nagy méhészek, illetve majd itt találjuk meg a mézet és a mézhez kapcsolódó termékeket is. A Civertan Grafikai Stúdió legújabb...
2017-10-06
Logó felújítás, céges logó átalakítása
 | részletek
Ahogy egy-egy vállalkozás vagy szolgáltatás növekszik, úgy jelentkezik a céges marketing tervekben a termék hirdetésének igénye. Ezzel egy időben kell minőségi vektoros grafikává átalakítatni a...
2017-10-06
Kreatív logó tervezés, egyedi logó készítés
 | részletek
Minden vállalkozás, szolgáltatás vagy termék készítő szeretne kitűnni a konkurensei közül. Ma már evidenciának számít, hogy kötelező logót terveztetni a vállalkozáshoz igényre szabottan. A céglogó...
»» minden bejegyzés

Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?

Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a gazdasági folyamatnak ami összefügg a vállalkozás emblémájával.

Hogy mennyit ér egy logó a piacon
az más vonatkozásban közelíti meg az árkérdést.

Egy cég marketing forintjai fontosak az arculattervezés során, de az elköltött összeg nagyon könnyen és hamar meghozza a bekerülés költségét, ha - a konkurencia mellett és akár vele szembe is - az új logó megállja a helyét.

Egy jó arculat, egy kifejező egyedi logó mindenképpen jó befektetés, a használhatósága és a hatékonysága miatt is. Az a cég mely egy hasznos és szép grafikai arculattal lett gazdagabb; rövid időn belül érezni fogja a professzionális grafikai tervezés hasznát. Egy erős, átgondoltan megtervezett logó jelentős szerepet tölt be a vállalkozás üzleti életben való megjelenésének.

Úgy tudunk cégünkből, termékeinkből márkát kovácsolni, ha egységes kommunikációval, egyedi logóval szerepelünk a piacon, mondhatjuk azt is hogy a logó teszi a céget.

Elérhetőségeink:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.