Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Matrica tervezése

A belföldi és az európai uniós előírásoknak megfelelően kell az árucímkéket elkészíteni - és a szállító az árut tartalmazó hordozó eszközre kell méretezni -, ez lehet például rekesz, gyümölcs vagy zöldség, esetleg ital tárolója vagy maga a palack, ami tartalmazza a szörpöt, esetleg tejterméket, illetve a csomagolóanyagok sajtok és egyéb más áruféleségeknek esetén.

Arra is van lehetőség, hogy olyan csomagolóanyagot, gyakorlatilag csomagolópapírt tervezzünk, ami a mindig azonos méretű termék esetében jól használható, hiszen ezen esetekben a vonalkód vagy a termék adatainak a helye tervezhető a csomagoláson.

Matrica lehet ragasztós, öntapadós s készülhet egyedi formára is, ami egy stancszerszámot feltételez. Az egyedi stanccal készülő egyéni arcot mutató matricák természetesen sok esetben hatásosak a négyzet alakú matricáknál.

logó

Érdemes matrica tervezés előtt az őstermelő, vagy egyéni vállalkozó számára logót készíteni, hiszen az egyedi megjelenés alapja mindig a logótervezéssel indul és ez alapján tudja a vásárló beazonosítani a terméket.

A Civertan Grafikai Stúdió portfóliójában több csomagolási referenciát tekinthet meg a munkáink közül. Amennyiben talál kedvére valót, akkor kérjük kedvezményes árajánlat kérésével keressen meg minket a civertan@civertan.hu email címen.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.