Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-25
Dinnye címke grafikai tervezése
 | részletek
Egyre több vállalkozó, illetve termelő igyekszik termékét és terményét reklám grafikai címkével ellátni. A külföldi jellemzően görög dinnyék már évek óta felcímkézve kerülnek az elárusítóhelyekre...
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
»» minden bejegyzés

Matrica tervezése

A belföldi és az európai uniós előírásoknak megfelelően kell az árucímkéket elkészíteni - és a szállító az árut tartalmazó hordozó eszközre kell méretezni -, ez lehet például rekesz, gyümölcs vagy zöldség, esetleg ital tárolója vagy maga a palack, ami tartalmazza a szörpöt, esetleg tejterméket, illetve a csomagolóanyagok sajtok és egyéb más áruféleségeknek esetén.

Arra is van lehetőség, hogy olyan csomagolóanyagot, gyakorlatilag csomagolópapírt tervezzünk, ami a mindig azonos méretű termék esetében jól használható, hiszen ezen esetekben a vonalkód vagy a termék adatainak a helye tervezhető a csomagoláson.

Matrica lehet ragasztós, öntapadós s készülhet egyedi formára is, ami egy stancszerszámot feltételez. Az egyedi stanccal készülő egyéni arcot mutató matricák természetesen sok esetben hatásosak a négyzet alakú matricáknál.

logó

Érdemes matrica tervezés előtt az őstermelő, vagy egyéni vállalkozó számára logót készíteni, hiszen az egyedi megjelenés alapja mindig a logótervezéssel indul és ez alapján tudja a vásárló beazonosítani a terméket.

A Civertan Grafikai Stúdió portfóliójában több csomagolási referenciát tekinthet meg a munkáink közül. Amennyiben talál kedvére valót, akkor kérjük kedvezményes árajánlat kérésével keressen meg minket a civertan@civertan.hu email címen.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.