Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-27
Hirdetések tervezése
 | részletek
Online és offline hirdetés tervezés igen gyakori grafikusi feladat. A Zempléni Fesztivál hirdetéseit a sajtó illetve az utcai megjelenés számára már több mint 10 éve a Civertan Grafikai Stúdió...
2017-07-26
Cukrászda grafikus arculata
 | részletek
Mivel mi is szeretjük az édességet mondhatjuk úgy, hogy megkülönböztetett figyelemmel terveztük a Lovas cukrászda egyedi logóját és grafikai megjelenését. Az elfogadott színekkel és grafikával...
2017-07-25
Dinnye címke grafikai tervezése
 | részletek
Egyre több vállalkozó, illetve termelő igyekszik termékét és terményét reklám grafikai címkével ellátni. A külföldi jellemzően görög dinnyék már évek óta felcímkézve kerülnek az elárusítóhelyekre...
»» minden bejegyzés

Logógyűjtemény

Dicséretes, hogy egyre szaporodnak a logógyűjtemények az internetes honlapok között, melyek szerepe elsősorban marketinggel foglalkozó munkatársak és grafikai stúdiók számára fontos és közismert. Céljuk alapvetően az, hogy rendszerbe foglalj, archiválja, gyűjtse, és esetleg lehetővé tegye az online feltöltés funkcióval külsős, önkéntes logófeltöltést.

logók

Többféle formátumban jelennek meg ezen formátumban a logók, a profik természetesen a vektoros formátumot kedvelik. Minden grafikai stúdió  munkája során jelentkezett az a probléma, hogy a megrendelő nem tudott megfelelő logót adni a tervezendő felületre, ezért sokszor értékes időt veszített a kreatív munkatárs a logók beszerzésével.

Közismertek azok a logógyűjtemények, akik hobbiból szedik össze azokat az emblémákat, amiket kedvelnek, érdekesnek találnak, illetve nagy számban fellelhetők olyan honlapok, akik a Google egyedi ünnepi, az adott naphoz köthető logóit gyűjtik egy gyűjteménybe.

Érdemes megemlíteni, hogy idegen nyelven is nagy hagyománya van ezeknek a logótáraknak és egy ilyen logókönyvtár milyen látogatottságú, ahhoz csak egy szám, a Brands of the Word, több, mint 30 millió oldalletöltéssel büszkélkedhet. Valószínű ez az ismert legnagyobb logógyűjtemény ami az irodalom szerint több, mint 160 ezer logóval rendelkezik, és ezek a vektoros logók, logógyűjteményből ingyen letölthetőek.

Dizájnerek feltölthetnek logókat, bővíthetik az emblémagyűjteményt.

(www.brandsoftheworld.com)

Logó.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.