Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-20
Gyors és egyedi logótervezés
 | részletek
Észrevehető egyre gyorsuló világunkban, hogy minden azonnal kell holnapra vagy rosszabb esetben mára. Pár órán belül nem készítünk logót, nem tervezünk arculatot, amit ígérhetünk, hogy a pontos...
2017-06-09
Címketervezés mezőgazdasági terményekre, üvegpalackokra és befőttesüvegekre
 | részletek
Mindannyian nap mint nap találkozunk olyan élelmiszerekkel az áruházak polcain, amiket csak azért vásárolunk meg, mert a csomagolás hatással van ránk, meggyőz minket arról, hogy próbáljuk ki,...
2017-05-29
Egy kiváló kecske joghurt logója
 | részletek
Mindig külön öröm, olyan termék számára logót, grafikai arculatot tervezni, melyet magunk is kedvelünk és rendszeresen fogyasztunk. A felgyői kecskejoghurt az egyik legkiválóbb kecskejoghurt , amit...
»» minden bejegyzés

Logógyűjtemény

Dicséretes, hogy egyre szaporodnak a logógyűjtemények az internetes honlapok között, melyek szerepe elsősorban marketinggel foglalkozó munkatársak és grafikai stúdiók számára fontos és közismert. Céljuk alapvetően az, hogy rendszerbe foglalj, archiválja, gyűjtse, és esetleg lehetővé tegye az online feltöltés funkcióval külsős, önkéntes logófeltöltést.

logók

Többféle formátumban jelennek meg ezen formátumban a logók, a profik természetesen a vektoros formátumot kedvelik. Minden grafikai stúdió  munkája során jelentkezett az a probléma, hogy a megrendelő nem tudott megfelelő logót adni a tervezendő felületre, ezért sokszor értékes időt veszített a kreatív munkatárs a logók beszerzésével.

Közismertek azok a logógyűjtemények, akik hobbiból szedik össze azokat az emblémákat, amiket kedvelnek, érdekesnek találnak, illetve nagy számban fellelhetők olyan honlapok, akik a Google egyedi ünnepi, az adott naphoz köthető logóit gyűjtik egy gyűjteménybe.

Érdemes megemlíteni, hogy idegen nyelven is nagy hagyománya van ezeknek a logótáraknak és egy ilyen logókönyvtár milyen látogatottságú, ahhoz csak egy szám, a Brands of the Word, több, mint 30 millió oldalletöltéssel büszkélkedhet. Valószínű ez az ismert legnagyobb logógyűjtemény ami az irodalom szerint több, mint 160 ezer logóval rendelkezik, és ezek a vektoros logók, logógyűjteményből ingyen letölthetőek.

Dizájnerek feltölthetnek logókat, bővíthetik az emblémagyűjteményt.

(www.brandsoftheworld.com)

Logó.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.