Legfrissebb bejegyzések:
2017-10-20
Logótervezés étel házhozszállító cégnek
 | részletek
Az elmúlt 20 évben hamar megszoktuk az étel házhozszállítás lehetőségeinek egyre bővülő választékát. Az üzemi étkezdék és a nagy cégek konyháinak megszűnésével valamint a home office - az...
2017-10-19
A Méhészeti Oktató és Látogatóközpont neve végül ALVARIUM lett
 | részletek
Ez a kaptár neve latinul, innen rajzanak majd ki a kis és nagy méhészek, illetve majd itt találjuk meg a mézet és a mézhez kapcsolódó termékeket is. A Civertan Grafikai Stúdió legújabb...
2017-10-06
Logó felújítás, céges logó átalakítása
 | részletek
Ahogy egy-egy vállalkozás vagy szolgáltatás növekszik, úgy jelentkezik a céges marketing tervekben a termék hirdetésének igénye. Ezzel egy időben kell minőségi vektoros grafikává átalakítatni a...
»» minden bejegyzés

Logógyűjtemény

Dicséretes, hogy egyre szaporodnak a logógyűjtemények az internetes honlapok között, melyek szerepe elsősorban marketinggel foglalkozó munkatársak és grafikai stúdiók számára fontos és közismert. Céljuk alapvetően az, hogy rendszerbe foglalj, archiválja, gyűjtse, és esetleg lehetővé tegye az online feltöltés funkcióval külsős, önkéntes logófeltöltést.

logók

Többféle formátumban jelennek meg ezen formátumban a logók, a profik természetesen a vektoros formátumot kedvelik. Minden grafikai stúdió  munkája során jelentkezett az a probléma, hogy a megrendelő nem tudott megfelelő logót adni a tervezendő felületre, ezért sokszor értékes időt veszített a kreatív munkatárs a logók beszerzésével.

Közismertek azok a logógyűjtemények, akik hobbiból szedik össze azokat az emblémákat, amiket kedvelnek, érdekesnek találnak, illetve nagy számban fellelhetők olyan honlapok, akik a Google egyedi ünnepi, az adott naphoz köthető logóit gyűjtik egy gyűjteménybe.

Érdemes megemlíteni, hogy idegen nyelven is nagy hagyománya van ezeknek a logótáraknak és egy ilyen logókönyvtár milyen látogatottságú, ahhoz csak egy szám, a Brands of the Word, több, mint 30 millió oldalletöltéssel büszkélkedhet. Valószínű ez az ismert legnagyobb logógyűjtemény ami az irodalom szerint több, mint 160 ezer logóval rendelkezik, és ezek a vektoros logók, logógyűjteményből ingyen letölthetőek.

Dizájnerek feltölthetnek logókat, bővíthetik az emblémagyűjteményt.

(www.brandsoftheworld.com)

Logó.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.