Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Logó referencia, arculati portfólió

A 2012-es évre a Civertan Grafikai Stúdió széleskörű referenciát gyűjtött össze a logódesign, a reklámgrafika és a cégarculatok tervezése területén is.

A teljesség igénye nélkül tudjuk csak felsorolni azokat a tevékenységi területeket, melyek számára emblémát, céges logót készítettünk. Megrendelőink között magánemberek, orvosi rendelők, ipari parkok és webáruházak valamint szappankészítő, energiaszolgáltató, üzleti portál és webdesign is szerepel. A széles logótervezési paletta annak is köszönhető, hogy ugyanolyan szakmai hozzáállással fogadunk minden jelentkezőt egészen a mikrovállalkozásoktól az óriásvállalatokig, amennyiben arculati, grafikai megoldás miatt keresnek meg minket.

Ha megtekintik a logóreferenciáinkat, akkor látható, hogy az egyedi jelzés, a változatos színvilág és a kiválasztott célközönség ugyanolyan fontos a grafikusaink számára az arculati elemek tervezése során, mint az, hogy az elkészült logó reklámértéke és a nyomdai kivitelezhetősége.

Kedvezményes árajánlattal szeretnénk a 2013-as évet kezdeni, így amennyiben januárban keres meg minket cégének logótervezési feladatával akkor 20 % kedvezményt adunk!

Civertan Grafikai Stúdió


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.