Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Logó referencia, arculati portfólió

A 2012-es évre a Civertan Grafikai Stúdió széleskörű referenciát gyűjtött össze a logódesign, a reklámgrafika és a cégarculatok tervezése területén is.

A teljesség igénye nélkül tudjuk csak felsorolni azokat a tevékenységi területeket, melyek számára emblémát, céges logót készítettünk. Megrendelőink között magánemberek, orvosi rendelők, ipari parkok és webáruházak valamint szappankészítő, energiaszolgáltató, üzleti portál és webdesign is szerepel. A széles logótervezési paletta annak is köszönhető, hogy ugyanolyan szakmai hozzáállással fogadunk minden jelentkezőt egészen a mikrovállalkozásoktól az óriásvállalatokig, amennyiben arculati, grafikai megoldás miatt keresnek meg minket.

Ha megtekintik a logóreferenciáinkat, akkor látható, hogy az egyedi jelzés, a változatos színvilág és a kiválasztott célközönség ugyanolyan fontos a grafikusaink számára az arculati elemek tervezése során, mint az, hogy az elkészült logó reklámértéke és a nyomdai kivitelezhetősége.

Kedvezményes árajánlattal szeretnénk a 2013-as évet kezdeni, így amennyiben januárban keres meg minket cégének logótervezési feladatával akkor 20 % kedvezményt adunk!

Civertan Grafikai Stúdió


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.