Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-25
Dinnye címke grafikai tervezése
 | részletek
Egyre több vállalkozó, illetve termelő igyekszik termékét és terményét reklám grafikai címkével ellátni. A külföldi jellemzően görög dinnyék már évek óta felcímkézve kerülnek az elárusítóhelyekre...
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
»» minden bejegyzés

Logó referencia, arculati portfólió

A 2012-es évre a Civertan Grafikai Stúdió széleskörű referenciát gyűjtött össze a logódesign, a reklámgrafika és a cégarculatok tervezése területén is.

A teljesség igénye nélkül tudjuk csak felsorolni azokat a tevékenységi területeket, melyek számára emblémát, céges logót készítettünk. Megrendelőink között magánemberek, orvosi rendelők, ipari parkok és webáruházak valamint szappankészítő, energiaszolgáltató, üzleti portál és webdesign is szerepel. A széles logótervezési paletta annak is köszönhető, hogy ugyanolyan szakmai hozzáállással fogadunk minden jelentkezőt egészen a mikrovállalkozásoktól az óriásvállalatokig, amennyiben arculati, grafikai megoldás miatt keresnek meg minket.

Ha megtekintik a logóreferenciáinkat, akkor látható, hogy az egyedi jelzés, a változatos színvilág és a kiválasztott célközönség ugyanolyan fontos a grafikusaink számára az arculati elemek tervezése során, mint az, hogy az elkészült logó reklámértéke és a nyomdai kivitelezhetősége.

Kedvezményes árajánlattal szeretnénk a 2013-as évet kezdeni, így amennyiben januárban keres meg minket cégének logótervezési feladatával akkor 20 % kedvezményt adunk!

Civertan Grafikai Stúdió


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.