Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-25
Dinnye címke grafikai tervezése
 | részletek
Egyre több vállalkozó, illetve termelő igyekszik termékét és terményét reklám grafikai címkével ellátni. A külföldi jellemzően görög dinnyék már évek óta felcímkézve kerülnek az elárusítóhelyekre...
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
»» minden bejegyzés

Logó és vizuális arculat tervezése

A vállalati arculat alapja a céges logó, mely a vállalkozás vizuális arculatának kialakításában fontos szerepet tölt be. Ha Önnek megfelelő az emblémája, akkor az összefonódik cégének elnevezésével, és egységes megjelenésével, könnyen megjegyezhető, grafikai üzenetével, kifejezi és egyedivé teszi a cégét a konkurenciával szemben.

A logótervezés megrendelésekor Ön bemutatja nekünk a szolgáltatás, vagy a vállalkozás jellegét, célcsoportját, és legelőszöris a tevékenységét, majd a kérdéseinkre adott válaszai alapján elkezdődhet a grafikus vizuális arculat tervezése, a logótervezéstől egészen a nagy arculati kézikönyvig. 1-1 cég logónak, amennyiben jól sikerül a grafikus kialakítása az a vásárló vagy a partnerek döntéseire is hatással lehet. Tudjuk, hogy a vizuális élmény és a vizuális azonosítás erősíti a cég kommunikációját, és a korrekt, megfelelő vállalati megjelenés sokban támogatja és segíti az üzleti előremenetelt.

A tetszetős és hasznos logó lehet a termék, a márka lapja, mely pozitív, de akár negatív értelemben is befolyásolhatja partnereink, vásárlóink véleményét rólunk.
Ha Ön is szeretne profi, kifejező és hasznos logóval, vagy kisarculattal megjelenni a piacon, és ennek segítségével megelőzni konkurenseit, akkor kérje egyedi árajánlatunkat elérhetőségeinken!

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.