Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Logó és vizuális arculat tervezése

A vállalati arculat alapja a céges logó, mely a vállalkozás vizuális arculatának kialakításában fontos szerepet tölt be. Ha Önnek megfelelő az emblémája, akkor az összefonódik cégének elnevezésével, és egységes megjelenésével, könnyen megjegyezhető, grafikai üzenetével, kifejezi és egyedivé teszi a cégét a konkurenciával szemben.

A logótervezés megrendelésekor Ön bemutatja nekünk a szolgáltatás, vagy a vállalkozás jellegét, célcsoportját, és legelőszöris a tevékenységét, majd a kérdéseinkre adott válaszai alapján elkezdődhet a grafikus vizuális arculat tervezése, a logótervezéstől egészen a nagy arculati kézikönyvig. 1-1 cég logónak, amennyiben jól sikerül a grafikus kialakítása az a vásárló vagy a partnerek döntéseire is hatással lehet. Tudjuk, hogy a vizuális élmény és a vizuális azonosítás erősíti a cég kommunikációját, és a korrekt, megfelelő vállalati megjelenés sokban támogatja és segíti az üzleti előremenetelt.

A tetszetős és hasznos logó lehet a termék, a márka lapja, mely pozitív, de akár negatív értelemben is befolyásolhatja partnereink, vásárlóink véleményét rólunk.
Ha Ön is szeretne profi, kifejező és hasznos logóval, vagy kisarculattal megjelenni a piacon, és ennek segítségével megelőzni konkurenseit, akkor kérje egyedi árajánlatunkat elérhetőségeinken!

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.