Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Logó és vizuális arculat tervezése

A vállalati arculat alapja a céges logó, mely a vállalkozás vizuális arculatának kialakításában fontos szerepet tölt be. Ha Önnek megfelelő az emblémája, akkor az összefonódik cégének elnevezésével, és egységes megjelenésével, könnyen megjegyezhető, grafikai üzenetével, kifejezi és egyedivé teszi a cégét a konkurenciával szemben.

A logótervezés megrendelésekor Ön bemutatja nekünk a szolgáltatás, vagy a vállalkozás jellegét, célcsoportját, és legelőszöris a tevékenységét, majd a kérdéseinkre adott válaszai alapján elkezdődhet a grafikus vizuális arculat tervezése, a logótervezéstől egészen a nagy arculati kézikönyvig. 1-1 cég logónak, amennyiben jól sikerül a grafikus kialakítása az a vásárló vagy a partnerek döntéseire is hatással lehet. Tudjuk, hogy a vizuális élmény és a vizuális azonosítás erősíti a cég kommunikációját, és a korrekt, megfelelő vállalati megjelenés sokban támogatja és segíti az üzleti előremenetelt.

A tetszetős és hasznos logó lehet a termék, a márka lapja, mely pozitív, de akár negatív értelemben is befolyásolhatja partnereink, vásárlóink véleményét rólunk.
Ha Ön is szeretne profi, kifejező és hasznos logóval, vagy kisarculattal megjelenni a piacon, és ennek segítségével megelőzni konkurenseit, akkor kérje egyedi árajánlatunkat elérhetőségeinken!

Tekintse meg referenciáinkat a következő linken >> www.logoterv.hu/magyar/oldalak/portfolio

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.