Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Konferencia, esemény logóterve

A konferenciák, szimpóziumok rendezői egyedi logót terveztetnek az eseményre. 2012-es évben rendezték Magyarországon, Budapesten az Európai Apostoli Konferenciát, aminek a konferencia logóját a Civertan Grafikai Stúdió tervezte.

eac

A logó felhasználásra került a meghívón, a borítékon valamint a névjegyen. Egyes konferenciák természetesen nemzetközi megjelenést igénylenek, így az üzenetük és a szimbolikájuknak is a nemzetközi részvételnek kell megfelelni.

Az természetes, hogy a szöveges tartalom (szlogen, jelmondat) ilyenkor vagy egynyelvű, ami a legtöbb esetben nem magyar, vagy nyelvi mutációkat kell terveznie a grafikusnak a logó mellé.

A rendezvények konferenciák logóit rövid időtartamra, az előkészítésük és a megrendezés során használják, illetve vannak olyan tanácskozások és gyűlések és találkozók, amelyeket évről évre rendszeresen megrendeznek.

eac
www.eac2012.apostoli.hu
Európai Apostoli Konferencia

Kedves látogató!

Hiszünk abban, hogy Isten felébreszti az Egyházat Európában. Ennek az ünnepe volt 2012. szeptemberben a Budapesten megrendezett "Új élet az öreg kontinensen" témájú Európai Apostoli Konferencia. Legyen mostantól hasznos eszköz ez a weboldal a konferencia tanításainak terjesztésében. Oldalunkon elérhetők az előadások hangfelvételei és jegyzetei is. Örömmel fogadunk történeteket új gyülekezetek plántálásáról, új megtérőkről, és Isten Szentlelkének kiáradásáról Európában.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.