Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Kolbászcímke és szalámigyűrű tervezése

A jó kolbásznak is kell cégér, tapasztaljuk ezt, mint Grafikai Stúdió, mivel egyre többen keresnek meg kisüzemek, kistermelők és őstermelők, valamint vágóhidak, hogy a saját kolbászféleségüknek, szalámijuknak tervezzünk kolbászgyűrűt, illetve szalámi gyűrűt.

Az a jó, amikor a logótervezőnek is kolbászból van a kerítése, mivel egy kolbászgyűrű kisebb felület, mint egy névjegy, ezért megtisztelő, fontos, egyben nehéz feladat a jó kolbász reklámcímke elkészítése.
Ilyenkor szoktuk javasolni a logótervezést is, mivel a pontos beazonosításhoz szükséges az egyedi megjelenésen kívül, az az azonosító jel, amitől a fogyasztók emlékeznek majd a termékre.

A termék és az élelmiszer címke megjelenése ugyanolyan fontos egy kistermelő számára, mint egy nagy húsüzem számára. Természetesen, egyedi, személyre szabott grafikai tervet készítünk és a megrendelő több tervből tud választani, melyből közösen kialakíthatjuk a végleges, kolbászgyűrű, szalámigyűrű grafikát.

Referenciáinkat az alábbi helyen nézheti meg: http://www.logoterv.hu/magyar/oldalak/csomagolas/


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.