Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Kolbászcímke és szalámigyűrű tervezése

A jó kolbásznak is kell cégér, tapasztaljuk ezt, mint Grafikai Stúdió, mivel egyre többen keresnek meg kisüzemek, kistermelők és őstermelők, valamint vágóhidak, hogy a saját kolbászféleségüknek, szalámijuknak tervezzünk kolbászgyűrűt, illetve szalámi gyűrűt.

Az a jó, amikor a logótervezőnek is kolbászból van a kerítése, mivel egy kolbászgyűrű kisebb felület, mint egy névjegy, ezért megtisztelő, fontos, egyben nehéz feladat a jó kolbász reklámcímke elkészítése.
Ilyenkor szoktuk javasolni a logótervezést is, mivel a pontos beazonosításhoz szükséges az egyedi megjelenésen kívül, az az azonosító jel, amitől a fogyasztók emlékeznek majd a termékre.

A termék és az élelmiszer címke megjelenése ugyanolyan fontos egy kistermelő számára, mint egy nagy húsüzem számára. Természetesen, egyedi, személyre szabott grafikai tervet készítünk és a megrendelő több tervből tud választani, melyből közösen kialakíthatjuk a végleges, kolbászgyűrű, szalámigyűrű grafikát.

Referenciáinkat az alábbi helyen nézheti meg: http://www.logoterv.hu/magyar/oldalak/csomagolas/


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.