Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
2017-06-28
Logó, kiadvány és roll up tervezés – a „TEXAPP” nemzetközi projekt számára
 | részletek
Az európai textilipar szakképzésének fejlesztését célzó stratégiai kezdeményezés számára terveztünk 2017 tavaszán logót (TEXAPP), kiadványt valamint roll up-ot. A nyomdai előkészítésig bezárólag...
»» minden bejegyzés

Kolbászcímke és szalámigyűrű tervezése

A jó kolbásznak is kell cégér, tapasztaljuk ezt, mint Grafikai Stúdió, mivel egyre többen keresnek meg kisüzemek, kistermelők és őstermelők, valamint vágóhidak, hogy a saját kolbászféleségüknek, szalámijuknak tervezzünk kolbászgyűrűt, illetve szalámi gyűrűt.

Az a jó, amikor a logótervezőnek is kolbászból van a kerítése, mivel egy kolbászgyűrű kisebb felület, mint egy névjegy, ezért megtisztelő, fontos, egyben nehéz feladat a jó kolbász reklámcímke elkészítése.
Ilyenkor szoktuk javasolni a logótervezést is, mivel a pontos beazonosításhoz szükséges az egyedi megjelenésen kívül, az az azonosító jel, amitől a fogyasztók emlékeznek majd a termékre.

A termék és az élelmiszer címke megjelenése ugyanolyan fontos egy kistermelő számára, mint egy nagy húsüzem számára. Természetesen, egyedi, személyre szabott grafikai tervet készítünk és a megrendelő több tervből tud választani, melyből közösen kialakíthatjuk a végleges, kolbászgyűrű, szalámigyűrű grafikát.

Referenciáinkat az alábbi helyen nézheti meg: http://www.logoterv.hu/magyar/oldalak/csomagolas/


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.